Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φτιάξτε Μόνοι σας σπιτικό ντεμακιγιάζ και τα πιο Τέλεια Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ!

Φτιάξτε Μόνοι σας σπιτικό ντεμακιγιάζ  και τα πιο Τέλεια Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ!
  • Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα και τα μάτια σας όμορφα και νεανικά για περισσότερο καιρό θα πρέπει να ασχολείστε ανελλιπώς με την περιποίηση και την φροντίδα τους. Πέρα από τον καθημερινό καθαρισμό και την ενυδατική κρέμα, σημαντικό βήμα είναι η πλήρης αφαίρεση του μακιγιάζ το βράδυ πριν τον ύπνο. Αυτό ισχύει διότι κατά τις νυχτερινές ώρες η επιδερμίδα αναζωογονείται και επομένως θα πρέπει να είναι εντελώς καθαρή.
  •  Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση ενός υγρού demakeup ή γαλακτώματος που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα με καλλυντικά προϊόντα.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας ένα σπιτικό ντεμακιγιάζ με αγνά και φυσικά υλικά που έχει σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες και είναι πιο οικονομικό. Προσφέρει στην επιδερμίδα θρέψη, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση, ενώ βοηθάει στο να ξεβαφτείτε εύκολα χωρίς να καταστρέψετε τις βλεφαρίδες και να ξηράνετε το δέρμα.

     

  • Για την ομορφιά σας στην Κορινθία εδώ

  • Επίσης μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα φτιάχνοντας μόνοι σας μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.
  • Με μερικά υλικά που έχετε στο σπίτι σας τα μαντηλάκια θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά.
  • Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς: 1μιση κ.σ. παιδικό σαμπουάν, 1/8 baby oil, φλ.τσ. νερό και  βαμβάκια ντεμακιγιάζ.

    Ξεκίνα ανακατεύοντας όλα τα υλικά σου. Ρίξε λίγο από το μείγμα στον πάτο ενός βάζου και βάλε μέσα τα βαμβάκια. Σφράγισε το βάζο και άφησέ το για ένα βράδυ κλειστό. Την επόμενη μέρα τα βαμβάκια θα έχουν απορροφήσει το υγρό και θα είναι έτοιμα για χρήση.

  • Ακολουθούν 9 συνταγές για να δημιουργήσετε το δικό σας φυσικό ντεμακιγιάζ σε υγρή μορφή ή γαλάκτωμα για τα μάτια και το πρόσωπο.

    1. Φυσικό ντεμακιγιάζ ματιών με έλαιο λεβάντας:

    Φυσικό ντεμακιγιάζ (2)

    Πρόκειται για ένα demakeup ματιών σε μορφή λαδιού που αποτελείται από δυο θρεπτικά για την επιδερμίδα έλαια, αυτά της καρύδας και της λεβάντας. Αφαιρεί το μακιγιάζ των ματιών γρήγορα, χωρίς να καταστρέφει τις βλεφαρίδες και την επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα το έλαιο καρύδας δρα ως φυσικό ενυδατικό, αποτρέποντας την ξηρότητα στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Επίσης, η προσθήκη του ελαίου καρύδας καθιστά το μείγμα ένα ιδανικό ντεμακιγιάζ ματιών και για αδιάβροχη μάσκαρα.

    Θα χρειαστείτε:
    – 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας
    – 1/2 φλιτζάνι έλαιο καρύδας (σε στερεή ή υγρή μορφή)
    – 1 μικρό γυάλινο βαζάκι

    Τρόπος παρασκευής:
    Αρχικά λιώστε σε μπεν μαρί το έλαιο καρύδας, αν είναι σε στερεή μορφή. Αλλιώς, προχωρήστε στην ανάμειξη των δυο ελαίων μέσα στο γυάλινο βαζάκι. Ανακατέψτε τα πολύ καλά με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν και αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα σκιερό μέρος.

    Τρόπος εφαρμογής:
    Κάθε φορά που χρειάζεστε το φυσικό ντεμακιγιάζ σας για να ξεβαφτείτε, πάρτε μια πετσέτα ή ένα βαμβακερό ύφασμα και τυλίξτε το γύρω από το δείκτη σας. Βουτήξτε το ελαφρώς μέσα στο βαζάκι και ξεβάψτε τα μάτια σας, κάνοντας απαλές κινήσεις από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική.

    2. Απαλό φυσικό ντεμακιγιάζ με λάδι και νερό αλόης:

    Δημιουργήστε ένα σπιτικό demakeup που δεν ξηραίνει το δέρμα, ούτε βαραίνει τους πόρους. Είναι ένα πολύ θρεπτικό και ενυδατικό μείγμα ελαιόλαδου και νερού αλόης που δεν καταστρέφει τις βλεφαρίδες, ακόμη και κατά την αφαίρεση αδιάβροχης μάσκαρας.

    Πιο συγκεκριμένα, το ελαιόλαδο διατηρεί την απαλότητα της επιδερμίδας, της προσθέτει μια φυσική λιπαρότητα και αποτρέπει την δημιουργία ακμής. Από την άλλη μεριά, το νερό της αλόης περιέχει βιταμίνες A, C, F, B και B12, 95% νερό και καταπραΰνει το δέρμα.

    Θα χρειαστείτε:
    – 1/2 ποτήρι αγνό παρθένο ελαιόλαδο
    – Νερό αλόη βέρα ή νερό βρύσης
    – 1 πλαστικό μπουκάλι

    Τρόπος παρασκευής:
    Απλά βάλτε μέσα στο μπουκάλι τα δυο συστατικά και το ντεμακιγιάζ σας είναι έτοιμο.

    Τρόπος εφαρμογής:
    Πριν τη χρήση ανακινήστε καλά το μπουκάλι για να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Έπειτα, ρίξτε λίγο από το μείγμα σε ένα βαμβάκι και τρίψτε το σε όλο το πρόσωπο, επαναλαμβάνοντας όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βγει καθαρό το βαμβάκι. Στην περιοχή των ματιών ωστόσο θα πρέπει να ακουμπήσετε το βαμβάκι για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στο μάτι για να σπάσει το μακιγιάζ και μετά κάνοντας κυκλικές κινήσεις να ξεβαφτείτε.

    ► Δείτε ένα βίντεο με την παρασκευή και την χρήση του φυσικού ντεμακιγιάζ ματιών και προσώπου με ελαιόλαδο:

    Καλυντικά σε εξαιρετική ποιότητα και οικονομικές τιμές στο κατάστημα του Βασίλη Γεώργαρη 
    26856242_1546054335483723_268384396_n (1)

About Μαρία Νικολοπούλου