Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φτιάξτε μόνοι σας χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

webkorinthos.dora

Φαντασία να έχεις να φτιάχνεις όλη μέρα χειροποίητα δώρα, με μηδενικό κόστος αλλά που θα κάνουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα να λάμψουν!

Δες εδώ μερικές ιδέες:

Ξύλινο ημερολόγιο – δεντράκι

Κάτι διαφορετικό, έξυπνο και σίγουρα όμορφο χειροποίητο δώρο για τα Χριστούγεννα. xmas-dentro-imerolgio

Θα χρειαστείς τάβλες από ξύλα, πουγκάκια μικρά, καρφάκια και αυτοκόλλητα νούμερα. Η διαδικασία είναι απλή. Ενώνεις τα ξύλα μεταξύ τους, τα οποία να μοιάζουν με δεντράκι, καρφώνεις και κρεμάς τα πουγκάκια τα οποία θα είναι αριθμημένα με τις μέρες του μήνα! Βάζεις ένα αστέρι στην κορυφή και έτοιμο.

 

Φτιάξε μιά χιονόμπαλα!

Ένα απόλυτα χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ενθουσιάσει οποιονδήποτε. Σίγουρα θα έχεις κάποιο βαζάκι σπίτι που σου έχει μείνει από σάλτσα ή μαρμελάδα. Μην το πετάξεις γιατί ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις. Εφοδιάσου με ατλακόλ, ένα οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο στολίδι που να χωράει στο βάζο, χρυσόσκονη, λίγη γλυκερίνη και αποστειρωμένο νερό.

Κόλλησε το στολίδι στο καπάκι με ατλακόλ. Γέμισε το βαζάκι σχεδόν μέχρι πάνω με το αποστειρωμένο νερό, πρόσθεσε λίγη γλυκερίνη (περίπου μια δυο σταγόνες) και μπόλικη χρυσόσκονη. Βίδωσε το βαζάκι πολύ σφιχτά και πέρασε μια κορδέλα για decor. Έτοιμη η χιονόμπαλα!

Δες τι μπορείς να κάνεις με ποτήρια και γυάλες!

Αποτέλεσμα εικόνας για handmade christmas presents

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

 

Στεφάνι απο κλαδιά στολισμένο! xmas stefani apo moura

Μάζεψε κλαδιά από τα δέντρα της γειτονιάς τύλιξε τα σε σχήμα στεφάνι και ψέκασε τα με χρυσό σπρέι. Μπορείς να βάλεις ένα κερί στη μέση και κόκκινες κορδελίτσες. Έτσι θα έχεις ένα υπέροχο διακοσμητικό για να στολίσει το σαλόνι της μαμάς ή της πεθεράς.

Παλιά κουπ-ατ μπορούν να γίνουν χιονάνθρωποι!

Παλιά κουπ-ατ τυλιγμένα με κορδέλα γίνονται όμορφα στολίδια. Πραγματικά ό,τι βάλει ο νους σου μπορεί να μετατραπεί σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο. Είναι από τα πολύ όμορφα δώρα μιας και είναι κάτι που θα στολίζει το δέντρο των αγαπημένων σου προσώπων για πάντα!

Σχετική εικόνα

Χριστουγεννιάτικα κεριά!

keri-me-syrmatoplegma-xionismenoΓια τις φίλες σου που λατρεύουν τα κεριά, μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε απλό κερί και να το μετατρέψεις σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στολίδι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις στικ κανέλας, κουμπιά, κορδέλες και αν είσαι πιο τολμηρή μπορείς να κάνεις το σχέδιο με το συρματόπλεγμα όπως το βλέπεις στην εικόνα.

 

Χρησιμοποίησε αντικείμενα που έχεις στο σπίτι.

kiropoigia chionompales

Τα κεριά για παράδειγμα, είναι ό,τι πρέπει για να τα στολίσεις με κορδέλες, να βάψεις με χρυσόσκονη παλιά κηροπήγια ή ακόμα να χρησιμοποιήσεις καθημερινά ποτήρια κρασιού σαν βάσεις- χιονόμπαλες για κεριά.

Κέρωσε μήλα και αχλάδια και πέρασε τα από πάνω με χρυσόσκονη. christougenniatika achladia

Δες εδώ μερικές φωτογραφίες που θα σε βοηθήσουν και βάλε και εσύ την φαντασία σου. Να είστε σίγουροι ότι εάν υπάρχει αγάπη δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να εντυπωσιάσουμε και να δείξουμε την αγάπη μας στα κοντινά μας πρόσωπα.

vazo gemato xmas stolidia  xristougenniatika maksilaria  tips xristougenniatiko trapezi

Σχετική εικόνα

koutala chionanthropos

 

 

 

Καλάθι με Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές

Πάρε κορδέλα και ένα όμορφο καλαθάκι και γέμισε το με ό,τι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές θέλεις. Έτσι κι αλλιώς το τραπέζι όλων μας αυτές τις μέρες είναι xmas-basket-kordelaγεμάτο κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Ένα καλάθι γλυκά είναι πάντα καλοδεχούμενο στο σπίτι της μαμάς ή της πεθεράς μας ή το οικογενειακό τραπέζι.

 

 

Πανέμορφους Αγιοβασίληδες και ελαφάκια με γλαστράκια:

Αποτέλεσμα εικόνας για handmade christmas presents

Κουκλάκια με κάλτσες για τα παιδιά:

Αποτέλεσμα εικόνας για handmade christmas presents

Κηροπήγια για το παιδικό δωμάτιο:

Σχετική εικόνα

Με σωλήνες για υδραυλικά:

Αποτέλεσμα εικόνας για handmade christmas presents

About Μαρία Νικολοπούλου