Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία του αυριανού Hellas Rally Raid 2022

Φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία του αυριανού  Hellas Rally Raid 2022

Το Hellas Rally Raid έρχεται στην 12η εκδοσή του καλύτερο και πιο βελτιωμένο με πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, να ξεκινήσει  την αγωνιστική σεζόν.
Με 2000 χλμ και 7 ημέρες αγώνα, με κέντρο το Λουτράκι και την όμορφη περιοχή γύρω από τον Κορινθιακό κόλπο, ο αγώνας φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον αγωνιζομένων από 32 χώρες, σε μια διαδρομή 2.000 χιλιομέτρων, και τη συμμετοχή 400 αγωνιζόμενων και 400 ατόμων συνοδούς και υποστηρικτικό προσωπικό, 281 μοτοσυκλέτες, 17 γουρούνες και 44 τετράτροχα.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες – ανάλογα με την ικανότητα οδήγησης, τη μοτοσικλέτα και την πρόκληση. Επίσης, υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία για side-by-side (SXS ή SSV). Το σχέδιο είναι οι μοτοσυκλέτες και τα SXS να κινούνται σε διαφορετικές διαδρομές για να μην εμποδίζουν ή θέτουν σε κίνδυνο η μία την άλλη.

Το Hellas Rally Raid 2022 έχει 281 μοτοσυκλέτες,17 γουρούνες και 44 τετράτροχα 400 αγωνιζόμενοι και άλλοι 400 συνοδοί και υποστηρικτικό προσωπικό η εκκίνηση θα γίνει αύριο βράδυ στην παραλιακή οδό του Λουτρακίου από τον Δήμαρχο κ.Γιώργο Γκιώνη.

About Μαρία Νικολοπούλου