Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χαλάει ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Πτώση θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς και λασποβροχές

Χαλάει ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Πτώση θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς και λασποβροχές

Ο καιρός μπορεί να είναι αίθριος, όμως αναμένεται να χαλάσει τις επόμενες μέρες, με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική πτώση, ενώ το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αναμένονται βροχές αλλά και λασποβροχές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, με βάση την αναλυτική πρόγνωση που έκανε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, σημείωσε ότι την Πέμπτη του Πάσχα αναμένονται μερικές αραιές συννεφιές, οι οποίες δεν θα δώσουν φαινόμενα, όμως από την Παρασκευή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας που θα συνεχιστεί και το Σάββατο, με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά ακόμη και έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, από το Σάββατο αναμένονται βροχές στη Μακεδονία, ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας θα έχουν επεκταθεί σε τοπικό βαθμό, σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και λασποβροχές.

 Πρόγνωση καιρού 7 ημερών για την Κόρινθο

 

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες:https://www.vidads.gr/scripts/parsed.iframe?id=_xdzn7b8t7&

Ο καιρός την Πέμπτη του Πάσχα

Σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη του Πάσχα, αναφέρει ότι αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα ορεινά και από το απόγευμα σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου των βόρειων ηπειρωτικών.

Επίσης, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες με εξαίρεση τα δυτικά και βορειοδυτικά. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί.

Ακόμη, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 27, στην Θεσσαλία, στην Στερεά και στην Πελοπόννησο από 11 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 29, στις Κυκλάδες από 12 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 26 και στην Κρήτη από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

candiadoc.gr

About Μαρία Νικολοπούλου