Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σπέσιακ Χαλβάς με Ινδοκάρυδο και Πορτοκάλι

Σπέσιακ Χαλβάς με Ινδοκάρυδο και Πορτοκάλι

 Ο κλασικός χαλβάς ,ακόμα πιο νοστιμος, και γευστικός!!
Ο χαλβάς πορτοκαλι πραγματικά θα σας μείνει …. αξέχαστος!!!

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό
3 κουπες ζάχαρη
4 κουπες νερό
1 κούπα ινδοκαρυδο
1 βανίλια
1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα του
ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε σε μία κατσαρόλα την ζάχαρη , το νερό, τη βανίλια, το χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα να βράσουν για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε έπειτα και το σιμιγδάλι, το ινδοκαρυδο και ανακατεύουμε καλά , για να απορροφηθεί όλο το σιρόπι, και να αρχίζει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά , στρώνουμε το χαλβά σε φόρμα και αφού κρυώσει το ξεφορμαρουμε .
Πασπαλίζουμε με ινδοκαρυδο Η ότι άλλο θέλουμε να το στολίσουμε.

 

Fabrique Sucrée

Καλή Επιτυχία!!!

About Μαρία Νικολοπούλου