Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χαμός με τα μπαλάκια της κλήρωση του κυπέλλου… Τα μπαλάκια ήταν «κρύα και ζεστά»

Χαμός με τα μπαλάκια της κλήρωση του κυπέλλου… Τα μπαλάκια ήταν «κρύα και ζεστά»

Στο μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου σήμερα έγινε ένας μικρός χαμός με τα… μπαλάκια της κλήρωσης του κυπέλλου. Η κλήρωση για τους «8» ανέδειξε τα ζευγάρια: ΠΑΟΚ-Λαμία, Ολυμπιακός – Αρης, ΑΕΚ- Βόλος και ΠΑΣ – ΠΑΟ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κ. Καραπαπάς έκανε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί αναζητώντας τον πρόεδρο της υπό – επιτροπής του κυπέλλου Μ. Γαβριηλίδη. Οταν τον βρήκε φέρεται να του είπε μεταξύ άλλων: «Είχατε κρύα και ζεστά μπαλάκια. Εχετε ξεφτιλιστεί. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Φαίνεται πως δεν έχετε όρια. Από χθες όλη η Ελλάδα ήξερε πως ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με τον Άρη και οι άλλοι με τα φιλαράκια τους».

Την κλήρωση σχολίασε με γραπτή του δήλωση και ο διοικητικός ηγέτης του Αρη Θοδωρής Καρυπίδης:

«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να παραβρεθούν 8 άτομα στην κλήρωση τηρώντας τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα. Όταν μάλιστα υπάρχουν υποψίες από πριν για το αδιάβλητο της διαδικασίας. Κατάφεραν να δικαιώσουν τους καχύποπτους και να μην μπορεί κανείς να τους πιστεύει τώρα ότι κι αν λένε … κάποτε τα μπαλάκια ήταν κρύα τώρα είναι ζεστά».

Στον Καρυπίδη απάντησε ο Γαβριηλίδης δηλώνοντας: «Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης τότε είναι δικό του πρόβλημα.

Είναι η 3η κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Εγώ κινήθηκα βάση νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στον χώρο. Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξαν μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας.

Πως να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε».

πηγή-documentonews.gr

About Μαρία Νικολοπούλου