Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χατζηδάκης: Η ελληνική οικονομία θα ανέβει πιο ψηλά!.. Εδώ γελάνε!!!

Χατζηδάκης: Η ελληνική οικονομία θα ανέβει πιο ψηλά!.. Εδώ γελάνε!!!

Χατζηδάκης: Η ελληνική οικονομία θα ανέβει πιο ψηλά!…Όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κ@λ@ς της!

Συνολικά 481 εκατ. ευρώ παραπάνω θα πάνε στα νοσοκομεία και 255 εκατ. ευρώ στο Υπουργείο Παιδείας.

Το 2024 η ελληνική οικονομία θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά!», τόνισε με μήνυμά του στο TikTok ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή την αλλαγή του χρόνου.

Ο κ. Χατζηδάκης υποσχέθηκε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εξαγωγές και την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου με την ολοκλήρωση κάποιων συμβάσεων παραχώρησης σε περιφερειακά λιμάνια και στα υπόλοιπα περιφερειακά αεροδρόμια, τον περιορισμό της φοροδιαφυγής ενώ σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής, το 2024 υποσχέθηκε ότι «θα πάνε 481 εκατ. ευρώ παραπάνω στα νοσοκομεία και 255 εκατ. ευρώ παραπάνω στο Υπουργείο Παιδείας».

Διαβάστε επίσης:

Δελτίο τύπου επιδείνωσης καιρού από το Λιμεναρχείο Κορίνθου

 

Η ανάρτηση του Κ. Χατζηδάκη

«Το 2024 η ελληνική οικονομία θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά! Με μια νοικοκυρεμένη πολιτική, δίνοντας αυτά που αντέχουμε.

Μπορούμε από πέρσι να δίνουμε αυξήσεις στους συνταξιούχους. Και για πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια, αυξήσεις και στους δημοσίους υπαλλήλους. Τη νέα χρονιά θα έχουμε και παραπάνω επενδύσεις. Υπολογίζουμε μια αύξηση 15%, χάρη κυρίως στο Ταμείο Ανάκαμψης. Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και στις εξαγωγές μας.

Και στην αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Πχ ολοκλήρωση κάποιων συμβάσεων παραχώρησης σε περιφερειακά μας λιμάνια, τα υπόλοιπα περιφερειακά αεροδρόμια.

Εντείνουμε επίσης την προσπάθεια για περιορισμό της φοροδιαφυγής. Σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Με αποφασιστικότητα.

Και με δέσμευση τα λεφτά αυτά να πάνε στην ενίσχυση της κοινωνικής μας πολιτικής. Δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία σε κανέναν.

Το 2024 θα πάνε 481 εκατ. ευρώ παραπάνω στα νοσοκομεία και 255 εκατ. ευρώ παραπάνω στο Υπουργείο Παιδείας.

Καλή χρονιά σε όλες και όλους!»

 

About Μαρία Νικολοπούλου