Χοιρινό κότσι με κύμινο και μπίρα - Web Korinthos

Χοιρινό κότσι με κύμινο και μπίρα

Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως χειμωνιάτικο, παρεΐστικο φαγητό –μεζές. Εμείς το συνοδεύουμε με κορινθιακή μπύρα  Canal Dive Canal Dive – Handcrafted Beer     Υλικά (για 4 μερίδες) ½ φλ. ελαιόλαδο 1 χοιρινό κότσι, περίπου 2 κιλά με το κόκαλο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χοιρινό κότσι με κύμινο και μπίρα.