Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χοιρινό με Πιπεριές και πάπρικα – Αληθινά πεντανόστιμο!

Χοιρινό με Πιπεριές και  πάπρικα – Αληθινά πεντανόστιμο!

Η μητέρα μου έβαζε συχνά αυτό το απλό πιάτο στο γιορτινό τραπέζι. Οι παλιές γεύσεις διατηρούνται, μόνο νοσταλγία για μένα.

Συστατικά

 4 μερίδες
  1. 40 dkg ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ
  2. 15 dkg χοιρινό καπνιστό κρέας χόνδρου
  3. 10 dkg μπέικον
  4. 1 κουταλιά της σούπας χοιρινό λίπος
  5. 1 κουτάλα μόκα αλεσμένες καυτερές πιπεριές
  6. 2 τεμ τουρσιά
  7. 2 κεφαλές μεγάλο κρεμμύδι
  8. να δοκιμάσω άλας
  9. να δοκιμάσω πιπέρι
  10. 2 τεμ δάφνη
  11. 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας πιπεριές λιχουδιάς
  12. 1 κουταλιά της σούπας ΠΟΥΡΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ
  13. 1 κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα
  14. 2 gerezd σκόρδο
  15. νερό

Παρασκευή

  1. Κόβω το μπέικον σε μεσαίους κύβους και το ψήνω σε ένα ποτήρι για 1 κουταλιά της σούπας χοιρινό λίπος.

    Betyár paprika recipe βήμα 1 φωτογραφία
  2. Στη συνέχεια, έβαλα τον μεγαλύτερο χοιρινό ώμο σε κύβους και τον μεγαλύτερο χόνδρο χοιρινό σε κύβους πάνω από το μπέικον ψωμιού, φρυγανίζω μέχρι να ασπρίσει.

    Betyár paprika recipe βήμα 2 φωτογραφία
  3. Προσθέτω τα κρεμμύδια, κομμένα σε μεσαίους κύβους,

    Betyár paprika recipe βήμα 3 φωτογραφία
  4. Κόψτε τα αγγούρια σε μεσαίες λωρίδες.

    Betyár paprika recipe βήμα 4 φωτογραφία
  5. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω τον πουρέ ντομάτας, τη δάφνη, το τριμμένο κρεμμύδι, ρίχνω λίγο νερό και ανακατεύω καλά με αλάτι. Προσοχή γιατί περιέχει μπέικον ψωμιού, χοιρινό καπνιστό χόνδρο και αγγούρια επίσης.

    Betyár paprika recipe 5 βήμα φωτογραφία
  6. Το μαγειρεύω κάτω από ένα καπάκι σε μέτρια θερμοκρασία, έχω πυκνό χυμό και το ανακινώ αρκετές φορές για να μην καεί. Φροντίζω τα υλικά να μείνουν μαζί (μπέικον ψωμιού από κρεμμύδι με αγγούρι).

    Betyár paprika recipe 6 βήμα φωτογραφία
  7. Στη συνέχεια το σερβίρω με βραστές πατάτες.

    Betyár paprika recipe 7 βήμα φωτογραφία

About Μαρία Νικολοπούλου