Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Όλα είναι έτοιμα Τρίτη 19 Ιουλίου ανοίγει τις θύρες του το νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά» στο Χιλιομόδι-φωτο

Όλα είναι έτοιμα Τρίτη 19 Ιουλίου ανοίγει τις θύρες του το νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά» στο  Χιλιομόδι-φωτο
Όλα είναι έτοιμα και τις επόμενες ημέρες το νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά» στο  Χιλιομόδι, χωρητικότητας 800 θέσεων, ανοίγει τις θύρες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.
 Ο Δήμος Κορινθίων έχει ήδη σχεδιάσει σειρά εκδηλώσεων και την φιλοξενία παραστάσεων που αναμένεται να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας και όχι μόνο.
 Επισκέφτηκα σήμερα το νέο θέατρο με τον Δήμαρχο Κορινθίων, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χιλιομοδίου, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους πρόεδρους της νομαρχιακής και της τοπικής οργάνωσης Κορίνθου της Νέας Δημοκρατίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΒΟΠΕ, ο οποίος έδειξε από την αρχή πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο.
 Η πλήρης χρηματοδότηση του έργου με το ποσό 440.000€, εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα Leader με φορέα διαχείρισης την Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου (ΑΝΒΟΠΕ).
 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση ενός τόσο σπουδαίου έργου με πολλές προεκτάσεις στην τοπική κοινωνία. Το νέο ανοιχτό θέατρο αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών και να συμβάλλει στην τουριστική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Καλορίζικο!
 Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 19 Ιουλίου.
 Το θέατρο βρίσκεται δίπλα στο μνημείο του Νικηταρά.
  
NATURA-NEO
lacoste
MANA
3-461-2337497592
ΒΕΡΑΝΤΑ...
αναστασοπουλος

About Μαρία Νικολοπούλου