Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Όλα τα «Μυστικά» για να βρείτε την ωραιότερη λαγάνα στην Κόρινθο

Όλα τα «Μυστικά» για να βρείτε την ωραιότερη λαγάνα  στην Κόρινθο
Πού να πάτε αν έχετε όρεξη να βολτάρετε; Πού να ψωνίσετε τα καλύτερα αν θα κάνετε τραπέζι; Που να τα βρείτε όλα έτοιμα τρώγωντας έξω αν ξυπνήσετε με χανγκόβερ από τα αποκριάτικα πάρτι της Κυριακής;το webkorinthos.gr έχει απαντήσεις .

Μπορεί πλέον να μη δίνει όλη η πόλη ραντεβού στα ίδια μέρη , όμως την Καθαρά Δευτέρα όλοι έχουμε βρεθεί σε τραπέζια σαρακοστιανά, είναι από αυτά τα έθιμα που οι περισσότεροι τα κρατάμε για την παρέα, για να κάνουμε (και να φάμε) κάτι διαφορετικό.

Ακολουθούν χρήσιμα tips: για εσάς που έχετε όρεξη να βολτάρετε, για εσάς που θα ψωνίσετε τα καλύτερα για να στρώσετε τραπέζι, αλλά και για εσάς που θα ξυπνήσετε με χανγκόβερ από τα αποκριάτικα πάρτι της Κυριακής και θα θέλετε να τα βρείτε όλα έτοιμα τρώγωντας έξω.

Οι αγαπημένες μας λαγάνες

Η διατήρηση της παράδοσης, της φυσικής γεύσης και της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούν στα αρτοζαχαροπλαστεία «Στάχυ»  , με τις κλασικές  γεύσεις που οι πελάτες γνωρίζουν και απολαμβάνουν εδώ και γενεές, αλλά και εκπληκτικές μοντέρνες προτάσεις, που μπορείτε να απολαύσετε  δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην πόλη!

Δοκιμάστε τις λαγάνες τους !!!

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΓΚΙΩΝΗ

  Την Καθαρά Δευτέρα ο φούρνος του “Γκιώνη”ζει μεγάλες δόξες. Η ουρά του κόσμου που περιμένει από το χάραμα για την περίφημη λαγάνα του,  σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα

 

ΕΛΙΟΨΩΜΟ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

Η φήμη του φούρνου “Ελιόψωμο” έχει ξεπεράσει τα στενά όρια του δήμου Κορινθίων .
Η λαγάνα του παραδοσιακή και πεντανόστιμη.
Για το υπέροχο προζυμένιο ψωμί που ζυμώνει – με λίγο προζύμι ή με διπλή δόση για πιο ρουστίκ γεύση –  η ουρά των πιστών οπαδών φτάνει μέχρι το πεζοδρόμιο.
Θα βρείτε επίσης καλαμποκένιο, σικάλεως με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και λιναρόσπορο και μαύρο.

 

Αρτοποιείο Πιέτρης !Είναι ο ναός του καλού ψωμιού στην Κόρινθο  και προσφέρει εξαιρετική λαγάνα. Εκτός από την λεπτή και τραγανή, έχει ολικής άλεσης, ζέας, με ντομάτα και βασιλικό. Σε περίπτωση που δεν έχετε τις έχετε δοκιμάσει πιστέψτε μας αξίζει να δικιμάσετε.

Στη Κόρινθο, το “ΑΛΦΙΤΟΝ”  φημίζεται για τη λαγάνα του που είναι πολύ λεπτή αλλά γεμάτη σε γεύση, βγάζει και ολικής άλεσης, με ή χωρίς σουσάμι, με ή χωρίς γλυκάνισο

Στην Κόρινθο και τα Ίσθμια  τα Αρτοζαχαροπλαστεία  «Ζώη» δουλεύουν και τα δύο βασισμένα στην ηπειρώτικη παράδοση και βγάζουν λαγάνες χάρμα.

Για εσάς όμως που δεν θέλετε να μείνετε σπίτι , σειτε τις καλύτερες προτάσεις για καλό φαγητό

estiat;oria 3

Εστιατόρια Κλίκ

About Μαρία Νικολοπούλου