Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

10 Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα!

10 Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα!

Λένε ότι η εμφάνισή μας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνδρες ασχολούνται με την εμφάνισή τους, γιατί θέλουν να δείχνουν περιποιημένοι. Μία εύκολη και πολύ μοντέρνα αλλαγή είναι τα διαφορετικά χτενίσματα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας για να αλλάξει το στυλ του. Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί το κούρεμά σου και θέλεις μία ανανέωση, εδώ θα βρεις ορισμένα κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για όλο το 2019!

Τα 10 καλύτερα ανδρικά κουρέματα!

 

Το κλασικό Crew Cut

klasiko Crew Cut. the-man.gr

Το Crew Cut είναι ένα από τα διαχρονικά κουρέματα που δε χάνει ποτέ την αξία του. Τα μαλλιά στο πάνω μέρος της κεφαλής μπορούν να είναι λίγο, έως και πολύ, μακρύτερα από τα πλαϊνά. Τα μπροστινά μαλλιά μένουν συνήθως όρθια.Είναι ένα κούρεμα που δε χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.  Ωστόσο, αν θέλεις να είσαι πιο σίγουρος για το στήσιμό τους, μπορείς να βάλεις λίγο τζελ. Εκπέμπει σοβαρότητα και κομψότητα. Γι’ αυτό είναι και τόσο ελκυστικό για τις γυναίκες.

High και Low Fade Haircuts

 

GEORGE «Men’s Hairstyle» – Ανδρικές – Παιδικές Κομμώσεις

Αποτελεί ένα από τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα, επειδή το σβήσιμο στο πλάι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού το κάνει ιδιαίτερο.  Μοιάζει με το κλασικό Crew Cut, αλλά διαφέρει λόγω του διαφορετικού fade. Ταιριάζει και στα ίσια και στα σγουρά μαλλιά, καθώς και σε όλα τα είδη προσώπων.

Buzz κούρεμα

to apolito Buzz kourema the-man.gr

Το Buzz χτένισμα είναι το στρατιωτικό κούρεμα, το οποίο δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι η πιο εύκολη επιλογή κουρέματος, αφού δεν χρειάζεται να τα χτενίζεις ή να τα περιποιείσαι με άλλους τρόπους. Μένουν πάντα σταθερά, ακόμα και μετά τον ύπνο. Ωστόσο, δε πιστεύω ότι ταιριάζει σε όλα τα είδη προσώπων. Πιο συγκεκριμένα, το Buzz haircut πάνω σε ένα οβάλ ή σε ένα πρόσωπο με έντονες γωνίες είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

Οut of bed (το ατημέλητο)

Το ανακατεμένο μαλλί αποτελεί τάση των τελευταίων χρόνων και, δικαίως, δε φεύγει από τη λίστα του 2019!Είναι ένα νεανικό κούρεμα, το οποίο απεικονίζει τη προσωπικότητα του άνδρα,και κυρίως την επαναστατική του πλευρά. Για να κάνεις αυτό το κούρεμα, πρέπει να τριμμάρεις τα πλαϊνά και να αφήσεις τα υπόλοιπα μαλλιά να φτάσουν σε ένα μεσαίο μήκος. Ταιριάζει σε όλα τα είδη προσώπων, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που το επιλέγουν πολλοί.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ – Barber Shop

 

 

Undercut Hairstyle

Το Undercut είναι ένα μοντέρνο look που το κάνουν ελάχιστοι. Είναι σαν το Crew Cut, αλλά τα πλαϊνά τριμμάρονται πολύ περισσότερο και τα μαλλιά στο πάνω μέρος της κεφαλής είναι πιο μακριά. Χρειάζονται παραπάνω περιποίηση συγκριτικά με το Crew Cut, αλλά  αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, η οποία θα εντυπωσιάσει, το Undercut είναι η ιδανική λύση.

Pompadour

Κόβοντας τα μαλλιά σου με βάση το Pompadour κούρεμα, θα αναδειχθεί η νεανική σου γοητεία. Είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπων. Κουρεύεις τα πλαϊνά και τα πίσω μαλλιά και δίνεις όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Σημαντική είναι η περιποίησή τους, καθώς χρειάζεται να τα χτενίζεις για να στρώνουν και να τα σταθεροποιείς με κάποιο τζελ.

Μαλλιά μεσαίου μήκους

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους προτιμούνται από άνδρες που θέλουν να κάνουν μία τελείως διαφορετική ανανέωση. Από αυτό το στάδιο, περνάνε όσοι θέλουν να μακρύνουν πολύ τα μαλλιά τους. Είναι ένα κούρεμα συντήρησης. Πιο πολύ ταιριάζει σε εκείνους που έχουν ογκώδη ή σγουρά μαλλιά.

Long Hair

Το μακρύ μαλλί είναι το επόμενο στάδιο από αυτό που προαναφέραμε. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν το επέλεγαν πολλοί άνδρες, επειδή είναι ένας τύπος κουρέματος που χρειάζεται αρκετή περιποίηση. Όμως, στη φετινή χρονιά, το συγκεκριμένο look, θα είναι ένα από τα αγαπημένα των ανδρών. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι υπομονή και θέληση για να τα μακρύνεις.

Long Hair με Fade

Μία ακόμα πιο μοντέρνα επιλογή, είναι τα μακριά μαλλιά,πιασμένα κότσο στη κορυφή του κεφαλιού, ενώ τα πλαϊνά ξυρισμένα. Είναι μία ιδέα κουρέματος που χρειάζεται καθημερινή περιποίηση, καθώς δείχνει πιο εντυπωσιακή, όταν το κούρεμα και τα γένια, είναι εξίσου ευθυγραμμισμένα.

Πολύ μακριά φράντζα στο πλάι με ξυρισμένα πλαϊνά

Το τελευταίο προτεινόμενο look είναι και το πιο extreme. Σε αυτό, ξυρίζεις όλο το κεφάλι κυκλικά και μακραίνεις τη φράντζα στο επάνω μέρος της κεφαλής.  Λόγω του βάρους της τρίχας, τοποθετείς τη φράντζα δεξιά ή αριστερά, ανάλογα με το γούστο σου και πάντοτε φροντίζεις να τη χτενίζεις. Είναι το ίδιο εντυπωσιακό και στα σγουρά, αλλά και στα ίσια μαλλιά.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν μερικά κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για όλο το 2019! Αν θέλεις πολύ να ανανεωθείς, μπορείς να διαλέξεις ένα από αυτά, συνδυάζοντάς το με το προσωπικό σου στυλ. Λοιπόν, είσαι έτοιμος για καινούργιες αλλαγές;

the-man.gr

About Μαρία Νικολοπούλου