Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ξεχάστε το Botox! Αυτά τα 5 Χτενίσματα θα Αφαιρέσουν 10 Χρόνια από το Πρόσωπό σας!

webkorinthos.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το μυστικό για να δείχνετε νεότερες δεν περιλαμβάνει βελόνες και επεμβάσεις αισθητικής; Αντί, λοιπόν, να κάνετε μια κοστοβόρα επίσκεψη σε κάποιον δερματολόγο ή και πλαστικό χειρουργό, πηγαίντε μια βόλτα μέχρι το κομμωτήριο. Αυτά είναι τα χτενίσματα που θα σας «σώσουν».

Τα παρακάτω 5 κουρέματα-χτενίσματα μπορούν να αφαιρέσουν μέχρι και 10 χρόνια από το πρόσωπό σας.

Κόψτε φράτζα Τι κρύβεται κάτω από την καλοκουρεμένη σας φράτζα; Κανείς δεν νοιάζεται! Κανείς δεν ξέρει και ούτε θα μάθει αν έχετε ρυτίδες και γραμμές στο μέτωπο. Μάλιστα, ένας απο τους διασημότερους αμερικανούς κομμωτές, ο Marc Trinder, λέει: «Η καλύτερη τακτική για ένα νεανικό λουκ είναι το κόψιμο φράτζας. Μια γεμάτη και πυκνή φράτζα θα κρύψει τις γραμμές του μετώπου, θα δώσει σχήμα στο πρόσωπό σας και θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τα μάτια».

 

χτενίσματα

Η καλύτερη τακτική για ένα νεανικό λουκ είναι το κόψιμο φράτζας.

Όλα τα νέα για την ομορφιά στην Κορινθία  εδώ

 

ΤΑΚΗΣ

Επιλέξτε το lob Πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας μακρύ καρέ. Όσο και να μην το πιστεύετε τα μακριά μαλλιά μπορεί να σας μεγαλώνουν ή τουλάχιστον να μην κρύβουν χρόνια. Το μακρύ καρέ είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί έχει μήκος έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κότσους, κυμματισμούς και ό,τι άλλο θέλετε αλλά από την άλλη σας γλιτώνει από τις φριζαρισμένες, «νεκρές» άκρες. Επιπλέον το μακρύ καρέ δίνει την αίσθηση ότι έχετε πιο πλούσια και πυκνά μαλλιά πράγμα που είναι σημάδι νεότητας.

χτενίσματα

Δοκιμάστε το μακρύ καρέ.

 

Επιλέξτε καρέ που φτάνει μέχρι το πηγούνι Αυτό το κούρεμα είναι σέξι, ανέμελο και μπορεί να σας χαρίσει στιλ από μόνο του. Από τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε θα δείτε το πρόσωπό σας τελείως διαφορετικό, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση αυτομάτως και θα αισθανθείτε αμέσως πολύ πιο νέοι. Αν μάλιστα, συνδυάσετε αυτό το κούρεμα με φράτζα τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

χτενίσματα

Το καρέ που φτάνει μέχρι το πηγούνι μπορεί να σας “σώσει”.

 

Κόψτε μύτες Θυμάστε τη Rachel από τα Φιλαράκια; Το κούρεμά της τότε είχε δημιουργήσει χαμό. Οι περισσότερες γυναίκες ήθελαν να το μιμηθούν και τώρα σας το προτείνουμε και εμείς σε μια πιο εξελιγμένη, όμως, και μοντέρνα εκδοχή. Οι μύτες έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας όσο κανένα άλλο. Τα μαλλιά που είναι κομμένα σε ένα μήκος μακραίνουν το πρόσωπό σας και το κάνουν να δείχνει πιο «γερασμένο». Από την άλλη κόβωντας μύτες θα δείτε την εμφάνιση της νιότης στον καθρέφτη σας. Μην κόψετε πολύ κοντές μύτες αλλά πιο μακριές σαν αυτές της Suki Waterhouse  στη φωτογραφία.

χτενίσματα

Οι μύτες έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας όσο κανένα άλλο χτένισμα.

 

Κάντε χωρίστρα αλλού Αν έχετε συνηθίσει να κάνετε την ίδια χωρίστρα (από την ίδια συγκεκριμένη μεριά) για πολύ καιρό τότε αυτό μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πολύ «flat» (μουντά). Αν έχετε συνηθίσει να κάνετε χωρίστρα στη μέση αρχίστε να την κάνετε στα αριστερά ή στα δεξιά για να ανανεωθείτε και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Δοκιμάστε  να κάνετε χωρίστρα σε διάφορα σημεία του κεφαλιού σας έτσι ώστε να κάνετε διαφορετικές και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις κάθε φορά που αποφασίζετε να βγείτε έξω.

χτενίσματα

Κάντε τη χωρίστρα αλλού από ότι έχετε συνηθίσει να την κάνετε.

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου