Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλεσμένη σε γάμο;

Καλεσμένη σε γάμο;

Κοιτάς την ατζέντα σου και αντιλαμβάνεσαι ότι ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του. Και μαζί με αυτό αντιλαμβάνεσαι ότι γύρω στα τέλη Αυγούστου και σε όλη τη διάρκεια του Σεπτέμβρη έχεις να παραβρεθείς σε 5,6,10 γάμους. Φίλων, συγγενών, κ.λ.π.! Και για αυτές τς περιστάσεις φυσικά θα χρειαστείς το ανάλογο outfit. Για ακόμα μα φορά αγχώνεσαι για το τι θα φορέσεις, τι θα… αφαιρέσεις ώστε να μην είσαι υπερβολική, πως θα ολοκληρώσεις το σύνολό σου.

Από ότι μπορείς να καταλάβεις το σημερινό θέμα είναι αφιερωμένο σε σένα! Προς τα κάτω θα βρεις μερικές στιλάτες ιδέες για να πάρεις μια γεύση.

Κράτησε, λοιπόν, το προσωπικό σου στιλ και γούστο και ενίσχυσέ τα με in f προτάσεις .

Κόκκινο της φωτιάς … διαχρονικό και εντυπωσιακό

Μια καλή επιλογή είναι το midi φόρεμα σε έντονο χρώμα. Το φοράς με ουδέτερα αξεσουάρ, όπως μπεζ ήnude, για να ισορροπήσεις το αποτέλεσμα.

foremata-gia-gamo-vaftisi-06

Με μπλε  φόρεμα, φιόγκο στην πλάτη και  κόκκινη γόβα σίγουρα θα εντυπωσιάσεις

 

Αν έχεις μαυρίσει λίγο, τότε μπορείς να προτιμήσεις ένα cocktail φόρεμα σε nude χρώμα. Είναι chic και διαχρονικό και μπορείς να του δώσεις ιδιαίτερο style με χρυσό clutch και παπούτσια.

Το floral ταιριάζει τέλεια και σε αυτήν την περίπτωση. Ένα φόρεμα με αυτό το μοτίβο είναι εξαιρετική επιλογή και μπορείς να το αναδείξεις με αξεσουάρ σε χρώματα από το patern του φορέματος.

Αν ο γάμος πρόκειται να γίνει σε νησί, επέλεξε κάτι απλό, αέρινο και σε ancient style. Μπορείς λοιπόν να προτιμήσεις ένα πλισέ nude φόρεμα και να το αναδείξεις με χρυσά κοσμήματα.

 

Whiteroom Korinthos – Fashion Concept Store

Μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών είναι το maxi φόρεμα. Μπορείς να διαλέξεις ένα σε έντονο χρώμα και με ανοιχτή πλάτη, αν έχεις μικρό στήθος. Σε κοσμήματα και αξεσουάρ διάλεξε κάτι απλό και λιτό.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ξέρω πόσο σου αρέσουν τα pastel και η δαντέλα, ειδικά για wedding looks. Μπορείς να φορέσεις μια pink maxi skirt κι ένα δαντελένιο crop top σε συνδυασμό με ένα λευκό clutch.

Σε περίπτωση που έχεις να πας σε ένα γάμο σε κάποιο νησί, μην αγχώνεσαι. Επέλεξε αέρινα κομμάτια, όπως μια maxi φούστα κι ένα αέρινο crop top και ολοκλήρωσε με flat σανδάλια.

Το ρομαντικό σύνολο πάντα έχει “πέραση”. Φόρεσε μια πλισέ φούστα κι ένα crop top, επιλέγοντας το σύνολο να έχει παστέλ και απαλές αποχρώσεις.

Αν έχεις μια printed full skirt μπορείς να επιλέξεις το γνωστό και βατό δρόμο. Συνδύασέ την με ένα λευκό crop top και επέλεξε γόβες σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

 

FASHION FORUM – TRENDS CLOTHING STORE

Περνάμε στη midi φούστα με μονόχρωμο μοτίβο. Κάνε πιο ιδιαίτερο αυτό το κομμάτι με ένα floral bodysuit με ανοιχτή πλάτη. Τέλεια ιδέα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η ζιπ κιλότ είναι ένα κομμάτι που έχεις αγαπήσει και φυσικά μπορείς να τη φορέσεις σε ένα γάμο. Μπορείς να την αναδείξεις με ένα lingerie top, μια mini chain bag και block heel sandals. Το outfit αυτό είναι ιδανικό για γάμο στην πόλη και στο νησί.

Το pyjama pants είναι αυτό το item που δίστασες να το φορέσεις στην αρχή και τώρα διστάζεις… να το βγάλεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα minimal τοπ και flat σανδάλια. Παρόλα αυτά, και τα 70s πέδιλα ταιριάζουν εξίσου πολύ.

Ένα minimal outfit που ταιριάζει ακόμα και αν είσαι επίτιμο πρόσωπο στο γάμο. Παίξε με τις navy αποχρώσεις και θα βγεις κερδισμένη. Είναι chic μα πάνω από όλα διαχρονικό…

Για πιο glam εμφάνιση μπορείς να διαλέξεις μια ολόσωμη φόρμα με sparkly πέτρες. Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, μιας και μιλάμε για ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι.

Eπίσης, μια καλή επιλογή που θα σε βγάλει από τα στιλιστικά διλήμματα είναι η μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα. Αν θες επιλέγεις printed αξεσουάρ, αν θες όμως μπορείς να διαλέξεις και κάτι πιο minimal.

Αν είσαι κορίτσι του παντελονιού, προτίμησε κάποιο σε φωτεινό χρώμα. Εναλλακτικά, φόρεσε το κλασικό μαύρο παντελόνι σου, αλλά από πάνω βάλε μία χρωματιστή αέρινη τουνίκ ή ένα χρωματιστό τοπ.

gam4

Αν ο γάμος είναι χαλαρός το mini ενδείκνυται για την περίσταση. Αν, όμως, είναι λίγο πιο κυριλέ το maxi φόρεμα είναι το καταλληλότερο.

Όποιο μήκος και να προτιμήσεις, φόρεσέ το σε κάποιο φωτεινό χρώμα, όπως μαύρο με λευκή ρίγα  κίτρινο, πράσινο, μπλε, θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμα σου και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

 

gam3

Για γαμο στην παραλία : Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι βρίσκεσαι στην παραλία και φόρεσε τα εξωτικά σου φορέματα και τις τουνίκ. Γενικά, βάλε χρώμα στα ρούχα, στα αξεσουάρ, στα παπούτσια. Ο πιο εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι ένα χρωματιστό statement κολιέ ή ένα clutch.

Μια tropical ολόσωμη φόρμα δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί να είναι από φίνο texture. Τύπου μετάξι. Θέλουμε το μοτίβο της να είναι σκουρόχρωμο και τα prints διακριτικά. Σε αυτήν την περίπτωση ολοκληρώνεις με ένα κολιέ στο λαιμό και platform sandals ή γόβες.

GLOW – THE FASHION STORE WOMEN – MEN

Μια καλή επιλογή είναι και η μαύρη ολόσωμη φόρμα. Μην φοβηθείς το χρώμα, καθώς μιλάμε για μια διαχρονική και chic επιλογή. Μπορείς να τη συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όπως metallic αξεσουάρ και πέδιλα με medium heel.

MAMBO-ACCESSORIES

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές είναι το printed παντελόνι. Ειδικά αν είναι floral. Το συνδυάζεις με ένα one shoulder top και ολοκληρώνεις με αξεσουάρ σε χρώματα που πρωταγωνιστούν ήδη στο παντελόνι. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι ο κατάλληλος φίλος σου.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα σου κάνω λόγο για τα τοπ με statement sleeves. Μπορείς να επιλέξεις κάτι τέτοιο και για το γάμο και να δημιουργήσεις in fashion σύνολα. Το συνδυάζεις με μια παντελόνα και πέδιλα με χοντρό τακούνι.

Το συγκεκριμένο look της φωτογραφίας έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Μια nude παντελόνα και ένα δαντελένιο τοπ δημιουργούν ένα ρομαντικό outfit, ότι πρέπει για τη συγκεκριμένη μέρα. Μπορείς να ολοκληρώσεις με αξεσουάρ σε έντονα ή απαλά χρώματα.

Η ζιπ κιλότ είναι must. Πόσο μάλλον σε γάμους. Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα wrap top για να τονίσεις τη μέση σου ή με ένα lingerie μπλουζάκι. Πόνταρε στα κομψά και φίνα αξεσουάρ.

 

Μπορεί σε γενικές γραμμές το λευκό να είναι απαγορευτικό. Αν όμως κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς είναι οκ. Για παράδειγμα μια λευκή φούστα με prints και ένα λευκό πουκάμισο είναι πολύ δυνατός συνδυασμός και σίγουρα δεν θα κλέψεις την παράσταση από τη νύφη.

CHARM XXL SIZE – Κατάστημα ενδυμάτων

Ένα maxi φόρεμα με ντραπέ σχέδιο είναι μια ωραία επιλογή, αρκεί να μην είναι λευκό. Μπορείς να διαλέξεις ένα σε nude ή μπλε απόχρωση και να το συνδυάσεις με μεταλλικά αξεσουάρ.

PRESTIGE – ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Όσον αφορά στα midi φορέματα, μια καλή επιλογή είναι ένα σε αέρινη γραμμή για να μην ζεσταίνεσαι κιόλας. Μπορείς να επιλέξεις ένα σε aqua χρώμα και να το αναδείξεις με black & white και μεταλλικά αξεσουάρ.

PAPA K’ FROUFROU WOMAN’S SHOES

Αφού τα wrap φορέματα είναι γενικά hot item της σεζόν, εμείς σε παροτρύνουμε να το φορέσεις και σε γάμο. Δώσε βάση στο texture του και στα αξεσουάρ για να δημιουργήσεις ένα σύνολο με chic αισθητική.

 

Τέλος, αν θέλεις να είσαι minimal και cool διάλεξε απλά ένα μονόχρωμο φόρεμα και πόνταρε στα ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα. Να θυμάσαι πάνα πως το minimal είναι και πιο διαχρονικό.

 

Δείτε τα καλύτερα καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων της Κορινθίας της Κορινθίας 

 

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου