Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το πρώτο κλιματιζόμενο κράνος είναι γεγονός

Το πρώτο κλιματιζόμενο κράνος είναι γεγονός

Η Feher κατασκεύασε το πρώτο κλιματιζόμενο κράνος μοτοσικλέτας το οποίο ονομάζεται ACH-1. Το κλιματιζόμενο κράνος συνδέεται στη μπαταρία της μοτοσικλέτας και χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με αυτή που συναντάμε στις Bentley και στις Ferrari για τον κλιματισμό των καθισμάτων.

 

AUTOVISION – ΙΚΤΕΟ Κορινθίας

 

Έτσι, σε συνδυασμό με το Tubular Spacer Fabric της Feher, το κράνος έχει τη δυνατότητα να διανέμει σωστά τον δροσερό αέρα και να δροσίζει το κεφάλι του αναβάτη όταν κάνει πολύ ζέστη…

Ωστόσο, αντίθετα με τα κοινά κλιματιστικά το ACH-1 έχει ως σκοπό να μειώνει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κράνους. Παράλληλα, το σύστημα κλιματισμού μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορά θερμοκρασίας έως και 15 βαθμών κελσίου σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία.

Σύμφωνα με τη Feher, το ACH-1 ζυγίζει 1.450 γραμμάρια πράγμα που σημαίνει πως δεν ζυγίζει περισσότερο από ένα οποιοδήποτε άλλο κράνος. Αυτό επιτυγχάνεται με την ευρεία χρήση υαλοβάμβακα για την κατασκευή του.

Αυτοκίνητο – στην Κορινθία εδώ

Τέλος να πούμε πως το ACH-1 κυκλοφορεί ήδη και διατίθεται στην τιμή των 599 δολαρίων (517 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία) ύστερα από παραγγελία που γίνεται από την ιστοσελίδα της Feher.

AUTO TAGARAS

 

 

ΒΙΚΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου