Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αποτοξίνωση: Έτσι θα Χάσετε 5 Κιλά σε 7 Μέρες

Αποτοξίνωση: Έτσι θα Χάσετε 5 Κιλά σε 7 Μέρες
  • Θέλετε να χάσετε γρήγορα πολλά κιλά;
  • Κάντε το υγιεινά ακολουθώντας την αποτοξίνωση που θα βρείτε παρακάτω.
  • αποτοξίνωση μπορεί να κάνει περισσότερα από αυτά που νομίζετε, μπορεί να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα, να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας, να βελτιώσει την πέψη και φυσικά να απομακρύνει τα περιττά κιλά. Με απλά λόγια ο σκοπός της είναι να βοηθήσει το σώμα σας να αποβάλει τις τοξίνες και ταυτόχρονα να χάσετε βάρος.
  • adynatisma3
  • Τι να κάνετε
  • Πριν αποφασίσετε να κάνετε οποιαδήποτε αποτοξίνωση, καλό είναι να ελέγξετε το ημερολόγιο σας ώστε να μην έχετε κάποια κοινωνική υποχρέωση όπως γάμο, γενέθλια, βαφτίσια, που θα μπορούσε να σας εκτροχιάσει από το πρόγραμμα σας. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι στην αρχή της αποτοξίνωσης μπορεί να εμφανίσετε πονοκεφάλους ή να επισκέπτεστε συχνά την τουαλέτα. Όμως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν μέσα σε 24 με 48 ώρες
  • Ποιες τροφές να αποφεύγετε:ΑλκοόλΓαλακτοκομικά προϊόντα, εκτός από ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά κάθε μέρα

    Ζάχαρη, μέλι, σιρόπι σφενδάμου, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες

    Καφές

    Σιτηρά: σιτάρι (ψωμί, μπισκότα, κέικ, τα ζυμαρικά), σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, ρύζι

    Αποξηραμένα φρούτα

    Ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώνετε:

    Φρούτα: οποιαδήποτε και όλα τα φρέσκα φρούτα

    Λαχανικά: οποιαδήποτε και όλα τα φρέσκα λαχανικά

    Ψάρια: νωπά, κονσερβοποιημένα σε νερό

    Κοτόπουλο (χωρίς το δέρμα). Περιορισμός σε δύο μερίδες την εβδομάδα.

    Όσπρια: αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα, όπως φασόλια, ρεβίθια, φακές

    Αυγά: κατά προτίμηση οργανικά

    Ελαιόλαδο (κατά προτίμηση έξτρα παρθένο), λάδι καρύδας

    Ξηροί καρποί: ωμά ανάλατα αμύγδαλα, καρύδια και κάσιους

    Σπόροι: σουσάμι, κολοκύθα και ηλιόσπορους

    Πράσινο τσάι, μαύρο τσάι (χωρίς καφεΐνη)

    Νερό: από ένα έως τρία λίτρα νερού ανά ημέρα

    Πρόγραμμα αποτοξίνωσης για μια εβδομάδα

    • Το πρωί όταν ξυπνάτε να πίνετε νερό με χυμό από ένα λεμόνι, ώστε να βοηθήσετε τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και να καθαρίσετε το σώμα σας από τις τοξίνες. Πιείτε το πριν από το πρωινό γεύμα.
    • Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης πρέπει να έχετε στόχο να ασκήστε για μια ώρα
    • καθημερινά. Και όχι οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, αλλά κυρίως αερόβιες ασκήσεις, γιατί αυξάνουν τη ροή της λέμφου και φεύγουν πιο γρήγορα οι τοξίνες μέσω του ιδρώτα.
    • Στόχος σας πρέπει να είναι να τρώτε κυρίως ωμά τρόφιμα, όπως φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Οι ωμές τροφές περιέχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα. Χρησιμοποιήστε βιολογικά φρούτα και λαχανικά και βρείτε συνταγές με όσπρια, σπόρους και δημητριακά ολικής αλέσεως.
    • Εκτός από το σώμα πρέπει να αποτοξινώσετε και το μυαλό. Βάλετε σαν στόχο να κάνετε 15 λεπτά διαλογισμό καθημερινά. Αν δεν ξέρετε να πώς να διαλογίζεστε, καθίστε οκλαδόν και προσπαθήστε να εκπνέετε από το στόμα και αν εισπνέετε από τη μύτη, χωρίς να σκέφτεστε απολύτως τίποτα. Μαζί με τον εκπνοή αδειάστε όλες τις σκέψεις από το μυαλό σας.
    • Να πίνετε 3 λίτρα υγρά καθημερινά, ώστε να βοηθήσετε τους νεφρούς να λειτουργούν καλύτερα και να αποβάλουν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Μπορείτε να πίνετε νερό, χυμούς από φρέσκα λαχανικά και τσάι από βότανα.
    • Βουρτσίστε το σώμα σας. Πάρτε ένα στεγνό πινέλο και βουρτσίστε το δέρμα σας καθημερινά το πρωί. Το βούρτσισμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενθαρρύνει την παροχή αίματος και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και την προώθηση της ανανέωσης των κυττάρων. Πάντα βουρτσίζετε προς την καρδιά, όπως από τους αστραγάλους προς τους μηρούς, και από τους καρπούς προς τους ώμους.
    • Να τρώτε αργά. Προσπαθήστε να μασάτε την κάθε μπουκιά 10 έως 12 φορές, ώστε να επιτρέψετε να φτάσει η εντολή στον εγκέφαλο ότι έχετε χορτάσει.

    Προειδοποιήσεις: Εάν υποβάλλεστε σε θεραπεία για μια ιατρική κατάσταση, πάντα να συζητάτε με το γιατρό σας πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δίαιτας ή άσκησης. Τα άτομα με διαβήτη, κυκλοφορικά προβλήματα, οι έγκυες, οι γυναίκες που θηλάζουν και οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να ανεχθούν την αποτοξίνωση. Τυχόν βότανα, συμπληρώματα, αιθέρια έλαια, ή άλλα εναλλακτικά φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, να προκαλέσουν ερεθισμούς ή αλλεργίες.

  • Από την Τζουλιάννα Καρνέζη Διαιτολόγος BSc University of Hertfordshire

jenny.gr

Entasis Health & Fitness Club

http://webkorinthos.gr/cat/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-web-korinthos/

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου