Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

30 Floral φορέματα για γάμο & βαφτίσια το καλοκαίρι

30 Floral φορέματα για γάμο & βαφτίσια το καλοκαίρι

Ο καιρός ανοίγει και τα προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσια έρχονται όλο και πιο συχνά. Σαφέστατα το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι που θα το πρωτοπάς, αλλά το τι θα βάλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές μπορεί να είναι τουλάχιστον αμέτρητες, όμως μιας και έχουμε άνοιξη το floral δε θα σε προδώσει ποτέ. Μια πολύ καλή επιλογή που είναι ιδανική και για τις δύο περιστάσεις.

Παρακάτω θα δεις μερικές από προτάσεις για floral φορέματα για γάμο και βαφτίσια.

 1

Floral  φορέματα

Από ότι θα δεις, υπάρχει μεγάλη γκάμα σε φορέματα από mini, midi, maxi μέχρι σε αμάνικα, με έναν ώμο, με ριχτούς τους ώμους και κοντομάνικα. Φυσικά υπάρχει πληθώρα σε χρώματα και σε σχέδια. Floral σχέδια πιο διακριτικά και άλλα φορέματα με πιο μεγάλα λουλούδια. Επιλογές που καλύπτουν όλες τι ηλικίες και όλες τις διαθέσεις- πιο ρομαντική, πιο αυστηρό στυλ, πιο κοριτσίστικο.

 

ροζ floral, λευκό φόρεμα

 

μπλε φόρεμα, μοβ λουλούδια μπλε floral φόρεμα

μίντι λευκό φόρεμα

μάξι ροζ φόρεμα

μάξι floral φόρεμα

μαύρο off shoulder φόρεμα μαύρο μάξι φόρεμα

μαύρο floral φόρεμα λιλά φόρεμα

λιλά floral φόρεμα

 

Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι στις επιλογές που έχεις υπάρχουν όλα τα μεγέθη. Από petit size μέχρι plus size, αλλά και φορέματα για μανούλες. Το έχω ψάξει τόσο πολύ το site του asos που με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι θα βρεις ό,τι μα ό,τι θέλεις για όποια περίσταση το θέλεις. Είμαι σίγουρη ότι ήδη το δείγμα που σου έχω δώσει από floral φορέματα, σε έχει πείσει για να τσεκάρεις να την ιστοσελίδα και να δεις ακόμα περισσότερα.

 

λευκό μάξι φόρεμα

 

κομψό floral φόρεμα

 

γαλάζιο φόρεμα

floral φόρεμα με φρου φρου

αμάνικο floral φόρεμα

About Μαρία Νικολοπούλου