Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως ένας άντρας να φορέσει τα κόκκινα ρούχα με στυλ!

Πως ένας άντρας να φορέσει τα κόκκινα ρούχα με στυλ!

Το κόκκινο είναι το πιο τολμηρό χρώμα που μπορεί να υπάρχει σε μία αντρική ντουλάπα. Γι αυτό λίγοι φοράνε κόκκινα ρούχα εκτός αν πρόκειται για κλασσικές polo μπλούζες. Το κόκκινο όμως είναι ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους. Άραγε υπάρχει τρόπος να φοράς κόκκινα αντρικά ρούχα με στυλ;

Το χρώμα αυτό είναι ένα πρωτεύων χρώμα. Συμβολίζει την δύναμη, το στάτους και την επιθυμία. Διάφορες έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άντρες που σχετίζονται με το κόκκινο χρώμα, ενώ άλλες έρευνες έδειξαν πως αθλητές που αγωνίζονται στα κόκκινα χρώματα έχουν περισσότερη τεστοστερόνη.

Κανένα άλλο χρώμα δεν έχει τόσο πλούσιους συμβολισμούς. Είναι η φωτιά, το πάθος, ο θυμός, η αμαρτία, η τύχη και η ευημερία! Για πολλούς λαούς τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα συμβολίζονται με κόκκινο χρώμα. Όμως στο μάρκετινγκ το κόκκινο είναι ένα χρώμα που φέρνει χρήματα, αρκεί να δεις τις πωλήσεις της Coca Cola και τα ρούχα του Άγιου Βασίλη.
Πως να φοράς τα κόκκινα αντρικά ρούχα
Τα κόκκινα αντρικά ρούχα

Το κόκκινο όπως και όλα τα χρώματα έχει διάφορες αποχρώσεις που κινούνται από το έντονο κόκκινο και φτάνουν σε ένα πολύ σκούρο κόκκινο. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να γνωρίζεις για το κόκκινο στα ρούχα είναι ότι όπως όλα τα ανοικτά χρώματα είναι λιγότερο επίσημο χρώμα. Γι αυτό ταιριάζει πολύ σε απλά t-shirts, φόρμες και άλλα ήδη γυμναστικής. Πριν αγοράσεις ένα κόκκινο ρούχο λάβε υπόψη το χρώμα του δέρματος σου. Στις πιο σκούρες επιδερμίδες ταιριάζει το σκούρο κόκκινο ενώ στις ανοιχτές ταιριάζει πιο έντονο κόκκινο.
Χρώματα που ταιριάζουν με το κόκκινο

Ο συνδυασμός κόκκινο μαύρο είναι κλασσικός αλλά και δίνει πολύ σοβαρότητα στο στυλ. Ένας καλός συνδυασμός του κόκκινου είναι με μπλε σκούρο και σκούρα γκρι ρούχα. Ο συνδυασμός όμως που πρέπει να αποφεύγεται εντελώς είναι ο συνδυασμός άσπρου με κόκκινο γιατί δίνει την εντύπωση «νοσοκομείου». Γενικά τα ανοικτά παστέλ χρώματα είναι καλό να αποφεύγονται με το κόκκινο.
Κόκκινα αντρικά παλτό

Τα αντρικά κόκκινα παλτό είναι εντυπωσιακά ρούχα και σίγουρα τραβάνε τα βλέμματα. Μάλιστα ενώ μία κόκκινη μπλούζα μπορεί να θεωρείται πιο καθημερινή, το κόκκινο παλτό μπορεί να φορεθεί άνετα και σε μία πιο επίσημη εκδήλωση.
Αντρικό κόκκινο πουκάμισο

Δεν είναι όλα τα κόκκινα αντρικά πουκάμισα ίδια. Ανάλογα την απόχρωση του κόκκινου τα πουκάμισα δίνουν εντελώς διαφορετικό στυλ. Το καρό αντρικό πουκάμισο για παράδειγμα είναι κατάλληλο για καθημερινό casual ντύσιμο.

Κόκκινες μπλούζες

Ανάλογα το υπόλοιπο ντύσιμο οι κόκκινες μπλούζες μπορούν είτε να το καθορίσουν είτε να γίνουν μέρος του κάτω από ρούχα όπως είναι το σακάκι.
Κόκκινα πουλόβερ

Το γκρι του χειμώνα σίγουρα φωτίζεται από τα υπέροχα κόκκινα πουλόβερ που είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φοράς κόκκινο τον χειμώνα! Τα πιο ανοικτά κόκκινα ταιριάζουν καλά με μπλε ρούχα και ειδικά με τζιν, ενώ τα πουλόβερ σε βαθύ κόκκινο συνδυάζεται όμορφα με σακάκι.
Κόκκινα πανωφόρια

Είδαμε ότι τα κόκκινα παλτό είναι στιλάτα και δεν περιορίζονται σε casual ντυσίματα. Γενικά όμως οι κόκκινες ζακέτες και τα μπουφάν παραπέμπουν σε James Dean και επανάσταση! Φορώντας κόκκινα πανωφόρια πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους συνδυασμούς!
Κόκκινο σακάκι

Ένα από τα πιο κομψά αντρικά ρούχα είναι το σακάκι και μάλιστα το κόκκινο σακάκι είναι ένα κυρίαρχο κομμάτι σε ένα αντρικό ντύσιμο. Δείχνει τέλειο και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ρούχα.
Κόκκινο κοστούμι

Τολμηρή επιλογή είναι ένα κόκκινο κοστούμι. Σταρ όπως ο Michael Jordan και ο Νικ Τζόνας έχουν τολμήσει κι έχουν απογειώσει το στυλ τους. Για αρχή αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα τέτοιο κοστούμι διάλεξε τις πιο σκούρες αποχρώσεις που είναι και πιο ασφαλές.
Κόκκινο αντρικό παντελόνι

Μία δημοσκόπηση του 2013 έδειξε πως όσοι φοράνε κόκκινα παντελόνια δεν είναι πολύ συμπαθείς από τους άλλους. Ίσως γιατί το κόκκινο παντελόνι είναι μία επιλογή των πλουσίων για διάφορες εκδηλώσεις τους σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Το κόκκινο παντελόνι για την μεσαία τάξη είναι ένα streetwear ρούχο.
Κόκκινα παπούτσια

Από sneakers μέχρι λουστρίνια τα κόκκινα παπούτσια είναι ένα ρίσκο αν δεν τα συνδυάσεις σωστά. Συνδύασε τα κόκκινα sneakers πάντα με casual σκούρο ντύσιμο ενώ τα λουστρίνια με σκούρα ρούχα όπως γκρι σκούρο και μπλε!

andras2

 Άνδρας στην Κορινθία

the-man.gr

About Μαρία Νικολοπούλου