Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτή Είναι η Μοναδική Τροφή που Πρέπει να Κόψετε για να Ξεφουσκώσετε Αμέσως

Αυτή Είναι η Μοναδική Τροφή που Πρέπει να Κόψετε για να Ξεφουσκώσετε Αμέσως

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι διατροφολόγοι.

Ας μιλήσουμε ειλικρινά! Το χειμώνα μας αρέσει να τρώμε ό,τι τραβάει η όρεξή μας μιας και δεν πρόκειται να μας δει και κανείς με μαγιό. Το καλοκαίρι, όμως, τα πράγματα αλλάζουν και το άγχος μεγαλώνει που η κοιλίτσα δεν είναι επίπεδη και πρήζεται με κάθε ευκαιρία.

Οι καλύτεροι και διασημότεροι διατροφολόγοι στον κόσμο συμφωνούν σε ένα πράγμα. Κόψτε αυτό από τη διατροφή σας και δείτε την κοιλιά σας να ξεφουσκώνει στο λεπτό.

 

Περιορίστε το νάτριο Το νάτριο προκαλεί μεγάλα φουσκώματα. Βγάζοντάς τα από τη διατροφή σας θα ξεφουσκώσετε αμέσως. Το νάτριο περιέχει νερό. Έτσι, μειώνοντάς το μειώνετε αυτομάτως και το φούσκωμα από την περιοχή της κοιλιάς.

ξεφουσκώστε

Το νάτριο προκαλεί φουσκώματα.

Μην βάζετε αλάτι σε κανένα φαγητό σας Ταυτόχρονα αποφύγετε να τρώτε τροφές που περιέχουν νάτριο όπως είναι τα δημητριακά που συνηθίζετε να τρώτε για πρωινο, οι ζυμοί λαχανικών, οι σούπες σε κονσέρβες, τα κατεψυγμένα γεύματα, οι έτοιμες σάλτες για ζυμαρικά, το ψωμί, οι τορτίγιες και ο τόνος σε κονσέρβα.

 

Πίνετε πολύ νερό Το νερό δεν θα σας βοηθήσει μόνο να ξεπρηστείτε αλλά θα βελτιώσει και την υφή της επιδερμίδας σας. Αποβάλετε όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό σας, φτιάξτε το πεπτικό σας σύστημα και δώστε ώθηση στον μεταβολισμό σας πίνοντας απλά νερό.

ξεφουσκώστε

Το νερό πρέπει να μπει οπωσδήποτε στην καθημερινότητά σας.

 

Αρχίστε να τρώτε φυτικές ίνες Οι τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες θα σας χορτάσουν και θα σας κρατήσουν ικανοποιημένους μέχρι το επόμενο γεύμα. Τροφές όπως είναι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα φασόλια και οι ξηροί καρποί, είναι ό,τι καλύτερο.

Προσέχετε τις μερίδες σας Οι μερίδες των εστιατορίων είναι συνήθως τόσο μεγάλες που σας κάνουν να ξεχνάτε πως πραγματικά πρέπει να είναι μια μερίδα. Από την άλλη μεριά από τη δεκαετία του 1970 μεγάλωσαν και τα ίδια τα πιάτα στα οποία σερβίρουμε το φαγητό στο σπίτι μας. Φροντίζετε να το έχετε αυτό στο μυαλό σας όταν πηγαίνετε έξω για φαγητό αλλά και όταν μαγειρεύετε στο σπίτι.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου