Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

3 Tips μακιγιάζ κατάλληλα για μάσκα!

3 Tips μακιγιάζ κατάλληλα για μάσκα!

Η μάσκα αναπνοής είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για τις καθημερινές μας εξόδους. Όσον αφορά το μακιγιάζ, η μάσκα μπορεί να είναι λίγο περιοριστική αλλά με μερικά tips μπορείς να δημιουργήσεις makeup looks κατάλληλα για όσο φοράς τη μάσκα σου.

Εάν λοιπόν δουλεύεις ή απλώς χρειάζεται να φοράς μάσκα ενώ ταυτόχρονα θες να βαφτείς, ρίξε μια ματιά στις 3 συμβουλές που θα βρεις παρακάτω σχετικά με το ιδανικό μακιγιάζ για μάσκα!

Συμβουλές για μακιγιάζ για όσο φοράς μάσκα αναπνοής!

Τα πιο οικονομικά και σε εξαιρετική ποιότητα καλυντικά στην Κόρινθο , θα τα βρείτε στο κατάστημα του Βασίλη Γεώργαρη  MAKE-UP BEAUTY BARS.

Make-Up Beauty Bars

Δημιούργησε έντονα looks στα μάτια!

 

Η πρώτη συμβουλή είναι να δημιουργήσεις έντονα, τολμηρά looks στα μάτια και να εστιάσεις τη προσοχή εκεί καθώς αυτό είναι και το σημείο του προσώπου που φαίνεται όσο φοράς μάσκα. Διάλεξε λοιπόν έντονα χρώματα σε σκιές ή δοκίμασε ένα έντονο και ιδιαίτερο eyeliner. Είναι η ευκαιρία σου να τολμήσεις ένα πιο ζωηρό και εκκεντρικό λουκ!

 

Πολύ ελαφριά κάλυψη με foundation!

πουά μάσκα αναπνοής μακιγιάζ με σκιές

Ένα ακόμα tip μακιγιάζ είναι το να βάλεις πολύ ελαφριά, σταθερή και ματ βάση. Το ιδανικό θα ήταν να την αποφύγεις εντελώς ή έστω να σταθεροποιήσεις το προϊόν σου με ένα setting spray ή με λίγη πούδρα. Γενικότερα όμως διάλεξε ελαφριά προϊόντα που δε θα βαρύνουν την επιδερμίδα σου και δε θα λερώσουν τη μάσκα σου!

Ματ κραγιόν για μακιγιάζ με μάσκα!

απαλό διακριτικό μακιγιάζ διακριτικό μακιγιάζ

Όσον αφορά το κραγιόν καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα ματ σταθερό κραγιόν έτσι ώστε να μην χαλάσει όσο θα φοράς τη μάσκα σου αλλά και να μην αφήσει λεκέ σε αυτή. Για ασφάλεια μπορείς να περάσεις το κραγιόν σου και με λίγη πούδρα έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι το προϊόν δε θα πάει πουθενά!

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου