Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο!

Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο!

Όλα του γάμου δύσκολα λένε και τελικά αν καθίσεις να το καλοσκεφτείς, τα δύσκολα δεν είναι μόνο του γαμπρού και της νύφης.  Είναι και για μας που πάμε καλεσμένες και πρέπει να βρούμε τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και πως θα χτενιστούμε. Το καλοκαίρι ίσως η πιο δύσκολη επιλογή είναι το χτένισμα που μπορείς να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο. Γιατί έχεις να σκεφτείς αν το μαλλί θα φριζάρει, αν θα σκάσεις με λιτά τα μαλλιά και τελικά αν τα κάνεις κότσο πως θα τα κάνεις!

Μην αγχώνεσαι, μιας και σου έχω αρκετές προτάσεις ώστε να καλύψω κάθε γούστο και κάθε μήκος μαλλιού. Μακρύ, κοντό πλούσιο ή με λεπτή τρίχα. Ρίξε μια ματιά και πάρε ιδέες για το χτένισμα που θα επιλέξεις να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο φέτος το καλοκαίρι.

 TAKHSwebkorinthos

Καλοκαιρινά χτενίσματα για γάμο

Λιτά μαλλιά- Half-up χτένισμα

 Ελαφρώς πιασμένα μαλλιά

chtenisma me chalares mploukles kai piasimo misa misa diakritiko pleksimo malliwn, wedding guest hairstyle galliki krifi pleksouda me isia mallia

wavy xtenisma, pleksouda sto plai psili alogooura me mpoukles misa mallia piasmena se psarokokalo

26856242_1546054335483723_268384396_n

kimmatista mallia misa panw isia mallia pleksouda sto plai

half up me mpoukles galliki pleksouda-psarokokalo sto teleiwma

Από τις πιο απλές επιλογές σου είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να πιάσεις τα μισά πάνω σε μια πλεξούδα, ένα messy  κότσο, ή κάνοντας ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα. Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις και μια πλούσια αλογοουρά με μπούκλες ή και μια γαλλική πλεξούδα που να πέφτει στο πλάι. Γενικότερα, οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αέρινες και καλοκαιρινές.

Όλα για τον γάμο στην Κορινθία εδώ

Κότσοι

xamilo sinion me pleksouda

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσοι 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσοι 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσοι 2018

xtenisma stenafaki mazemeno updo me pleksouda sto plai psilos kotsos messy updo messy bun me pleksoudes kalokairino xtenisma me pleksoudes

gallikes pleksoudes se chamilo kotso epimelos atimelito chtenisma chtenisma me pleksoudes

chamilo sinion chamilo sinion psarokokalo chamilo sinion me pleksoudes

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσοι 2018

Δεύτερη επιλογή και πιο δροσερή είναι τα σινιόν και οι κότσοι. Οι πλεξούδες παίζουν πολύ φέτος το καλοκαίρι και έτσι θα μπορείς να συνδυάσεις έναν χαμηλό κότσο με μια πλεξούδα για να του δώσεις και μια φρεσκάδα. Προτίμησε τους σχετικά ατημέλητους κότσους, ακόμα και αν είναι ίσια τα μαλλιά σου, γιατί το καλοκαίρι δε θέλει και πολύ στήσιμο στο μαλλί.

 

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά

wavy look, kare mallia pleksouda psarokokalo, konto kare

misa mallia panw, konta mallia konto kare, pleksouda sto plai

choristra sto plai, konta mallia

Πολύ όμορφα κοντά μαλλιά, που τονίζουν την θηλυκότητα μιας γυναίκας!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντα μαλλια για γαμο

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντα μαλλια για γαμο

Τέλος, θα κλείσω με μια κατηγορία πιο εξειδικευμένη μιας και όσες φίλες έχουν κοντά μαλλιά καταλαβαίνουν. Αν έχεις ένα μακρύ καρέ μπορείς εύκολα να κάνεις και κάποιο από τα παραπάνω χτενίσματα. Αν όμως τα μαλλιά σου είναι πιο κοντά και δε μπορούν να πιαστούν μην σκας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένα σπαστό, κυματιστό look

 

Ένα σπαστό, κυματιστό look θα είναι ότι πρέπει. Μπορείς επίσης να επιλέξεις να κάνεις έντονη χωρίστρα στο πλάι ή και κάποιο μικρό πιάσιμο- σε πλεξουδάκια- για ένα υπέροχο half-up χτένισμα.

About Μαρία Νικολοπούλου