Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Κόρινθο: “Η Τέχνη του Κουνγκ Φου”

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Κόρινθο: “Η Τέχνη του Κουνγκ Φου”
Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου μετά την “αποχαιρετιστήρια” παρουσίαση για την περιοχή του Συνοικισμού, έξω από την παλιά σχολή (την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019) έδωσε και την επίσημη παράσταση στο Θεατράκι της Αγίας Άννας το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, 20.30 το βράδυ κλείνοντας έτσι τον φετινό κύκλο με τον πιο όμορφο τρόπο. Τα τμήματα Παιδικό – Εφηβικό και Ενηλίκων του σωματείου μας παρουσίασαν υλικό από την φετινή μας δουλειά βασισμένο στην παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου.
Ο κόσμος που παρευρέθηκε μοιράστηκε μαζί μας το πάθος και τη δύναμη του Σαολίν Κουνγκ Φου και έζησε έντονα την κάθε στιγμή δίπλα μας. Φέτος δεδομένου ότι ο σύλλογος θα μεταφερθεί στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα Κορίνθου (τέρμα Φλοιούντος) μετά από 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οι παραστάσεις μας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες λόγω της επικείμενης και πολυαναμενόμενης αλλαγής της έδρας μας.
Ευχόμαστε η νέα μας γειτονιά να γράψει μια νέα ένδοξη σελίδα στην ιστορία μας και να αποτελέσει έμπνευση για ακόμα πιο όμορφα πολιτιστικά αλλά και αγωνιστικά δρώμενα για το σύλλογό μας ώστε η τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου και του Τάι Τσι να συνεχίσει να ωφελεί κάθε είδους ενδιαφερόμενο.
 1_DSC_0038 1_DSC_0078 1_DSC_0103 1_DSC_0112 1_DSC_0128 1_DSC_0138 1_DSC_0160 1_DSC_0338 1_DSC_0394 1_DSC_0435 2 2_DSC_0374 3 3_1_DSC_0380 4

Χαρακτηριστικό είναι ότι με την παρουσία του τίμησε τη διοργάνωση και ο νέος δήμαρχος Κορινθιών κος Νανόπουλος, όπου σε συνέντευξή του προς τοπικό κανάλι, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την τέχνη του Κουνγκ Φου και μας ενίσχυσε της φιλοδοξίες ότι θα στηρίξει το άθλημά μας και παρόμοιες διοργανώσεις στην πόλη μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Κέντρο Πολιτισμού, Άθλησης & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, των χορηγών της διοργάνωσης, του κόσμου που επισκέφτηκε τους αγώνες και βέβαια την Ομοσπονδία Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. με όλους τους προπονητές που παρευρέθηκαν. Φυσικά  στη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κος Λάμπρος Σταμούλης όπου και ο ίδιος δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τη δεύτερη προσπάθειά μας καθώς την χαρακτήρισε άψογη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.

Η “Πηγή του Νεαρού Δάσους” Κορίνθου εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους και με το καλό να υποδεχτεί το νέο εκπαιδευτικό έτος στη νέα αίθουσα του σωματείου στην Καλλιθέα Κορίνθου. 

Περισσότερα για την Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου μπορείτε να δείτε  εδώ

Πηγή του Νεαρού Δάσους – Παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι

About Μαρία Νικολοπούλου