Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

10 Όμορφες ψάθινες τσάντες για φέτος το καλοκαίρι!

10 Όμορφες ψάθινες τσάντες για φέτος το καλοκαίρι!

Οι ψάθινες τσάντες είναι πολύ της μόδας για αυτό και θα τις δεις παντού φέτος το καλοκαίρι. Το ψάθινο στοιχείο στα αξεσουάρ σου θα σου δώσει ένα δροσερό, αέρινο, καλοκαιρινό boho στυλ το οποίο μπορεί να είναι πολύ κομψό και όμορφο. Υπάρχουν τσάντες όλων των ειδών και μεγεθών σε διάφορα μοναδικά σχέδια που συμπεριλαμβάνουν όλες τις τάσεις της μόδας.

Είναι ελαφριές, άνετες και μπορείς να τις συνδυάσεις με τα περισσότερα σου ρούχα αφού πρόκειται για ένα ουδέτερο αξεσουάρ. Ειδικά για το καλοκαίρι πάντως μια υπέροχη ιδέα είναι να συνδυάσεις τη ψάθινη τσάντα σου με total λευκό outfit. Εδώ θα βρεις 10 όμορφες ψάθινες τσάντες για φέτος το καλοκαίρι!

Τσάντες από ψάθα για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

 

1. Ψάθινη τσάντα ώμου για το καλοκαίρι!
ψάθινη τσάντα ώμου

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά φέτος με τη κλασσική τσάντα ώμου σου επίλεξε ένα σχέδιο από ψάθα. Μπορείς να διαλέξεις πυκνή πλέξη για να μην φαίνονται τα πράγματα σου ή πιο αραιή πλέξη που αποτελεί τάση στις τσάντες το 2020.

 

2. Στρογγυλό ψάθινο τσαντάκι!

στρογγυλό ψάθινο τσαντάκι

Το στρογγυλό τσαντάκι φοριέται από τις περισσότερες fashion bloggers παγκοσμίως. Είναι ιδιαίτερο τσαντάκι ωστόσο παραμένει απλό και διακριτικό. Είναι υπέροχη τσάντα που θα αναβαθμίσει τη συλλογή σου και τα outfits σου!

 

3. Χιαστί ψάθινη τσάντα!

ψάθινη τσάντα χιαστί

Οι χιαστί τσάντες είναι από τις πιο άνετες επιλογές. Οι ψάθινη εκδοχή τους είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς μπορεί να είναι σκέτη, με πλεκτά σχέδια, με κρόσσια, με δερμάτινες λεπτομέρειες ή αλυσίδα αντί για ψάθινο λουρί. Οι επιλογές είναι άπειρες!

 

4. Όμορφος ψάθινος φάκελος τσάντα!

ψάθινο τσαντάκι φάκελος

Ο ψάθινος φάκελος είναι ιδανικός για τις καλοκαιρινές βραδινές σου βόλτες στην πόλη ή το νησί. Είναι μοναδικό αξεσουάρ, τέρμα καλοκαιρινό που θα λατρέψεις!

 

5. Στιλάτο ψάθινο τσαντάκι μέσης!ψάθινο τσαντάκι μέσης

Τα τσαντάκια μέσης εξακολουθούν να είναι στη μόδα και η ψάθινη εκδοχή τους κάνει θραύση. Είναι ιδανικά για τις βόλτες όπου χρειάζεσαι μόνο τα απαραίτητα. Θα δώσει σίγουρα αυτό το παραπάνω σε κάθε ντύσιμο σου!

6. Μεγάλη ψάθινη τσάντα θαλάσσης!
ψάθινη τσάντα θαλάσσης

Για να έχεις στυλ ακόμα και στη παραλία επίλεξε μια ψάθινη τσάντα θαλάσσης. Είναι μεγάλες, βολικές και όμορφες. Μπορείς να τη διακοσμήσεις και με ένα μαντήλι για να είναι ακόμα πιο μοδάτη!

 

7. Μικρή τσάντα σε στυλ καλαθάκι!τσάντα σε στυλ καλαθάκι

Ένα νέο στυλ σε τσάντα τα τελευταία χρόνια είναι η τσάντα σε στυλ καλαθάκι. Μπορεί να μην είναι ευρύχωρες και πολύ βολικές για τα ψώνια ή τη δουλειά, είναι όμως ιδανικές για μια χαλαρή βόλτα. Θα σου δώσει τρομερό στυλ και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις καθώς είναι ένα αξεσουάρ που λίγες τολμούν!

 

8. Κομψή ψάθινη τσάντα χειρός!ψάθινη τάντα χειρός

Η ψάθινη τσάντα χειρός είναι τέλεια επιλογή για τις καθημερινές δουλειές σου όπου χρειάζεσαι μια ευρύχωρη τσάντα, αλλά θέλεις να δείχνεις και όμορφη. Επίλεξε μια τσάντα με δερμάτινα λουριά για να είναι πιο ανθεκτική και βολική στο κράτημα!

Αξεσουάρ στην Κορινθία

9. Ψάθινη τσάντα με στρογγυλό μεταλλικό χερούλι!ψάθινο τσαντάκι με μεταλλικό στρογγυλό χερούλι

Πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός είναι η ψάθινη τσάντα με μεταλλικό στρογγυλό χερούλι. Γενικά το στρογγυλό χερούλι αποτελεί τάση της μόδας στις τσάντες οπότε τι πιο μοδάτο από τον συνδυασμό του με μια άλλη τάση της μόδας, το ψάθινο στοιχείο!

 

10. Άνετο ψάθινο backpack!

ψάθινη τσάντα πλάτηςediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου