Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πολιτισμός δύο ταχυτήτων στο Δήμο Κορινθίων

Πολιτισμός δύο ταχυτήτων στο Δήμο Κορινθίων

Όλοι θυμόμαστε τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο να υπόσχεται προεκλογικά αλλά και αμέσως μετά την εκλογή του, πως θα είναι ο δήμαρχος όλων των Κορινθίων ασχέτως με το τι ψήφισε ο καθένας

Όλοι οι πολίτες το άκουσαν με χαρά και μάλιστα εκείνοι που ήθελαν την αλλαγή της δημοτικής αρχής ,ακούγοντάς  τις δηλώσεις  επιβεβαιώθηκαν   για την ορθότητα της επιλογής τους ,περίμεναν  δε ,πως θ΄ανατίλει το νέο και το δημιουργικό στο δήμο Κορινθίων .

΄Ένα χρόνο μετά μας δίνετε η δυνατότητα να δούμε στην πράξη , πόσο αληθινά ήταν τα λόγια του κ. Νανόπουλου , κατάφερε να γίνει ο δήμαρχος όλων των Κορινθίων ;;;

Εμείς σύμφωνα με την καταγγελία που θα δείτε πιο κάτω διακρίνουμε , ένα δήμαρχο που τον έχει στοιχειώσει το φαντασμα του πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού,  που αντί με αυτοπεποίθηση να στέκεται στο δημιουργικό του έργο ,να το προτάσει και να το προβάλει,  ασχολείται μόνο στο πως θα την “βγει” και μάλιστα με “κατινίστικο”  τρόπο στον πρώην δήμαρχο .

Το σχόλιο γίνεται με αφορμή  της  συμπεριφοράς του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο που παρακολουθήσαμε  και τις διακρίσεις σε πολιτιστικούς και αθλητικούς  συλλόγους …..και αληθινά απορούμε γιατί;;;

Τον Αλέξανδρο Πνευματικό κ. Νανόπουλε ο Κορινθιακός λαός για 4 χρόνια τον έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης , εσάς έδωσε την εξουσία να παράξετε έργο και μάλιστα όταν παραλάβατε προίκα  έναν από τους πλουσιότερους δήμους της χώρας , αναμένουμε  σημαντικό έργο από εσας , που μέχρις στιγμής το περιμένουμε .

Σας ζητάμε  λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την οικονομική ευχέρεια που δεν αξιοποίησε η  προηγούμενη δημοτική αρχή  και έλαχε σε εσας να την αξιοποιήσετε και να υλοποιήσετε παράλληλα  τις υποσχέσεις σας .

Να γίνεται ό δήμαρχος όλων των συμπολιτών σας, γιατί πράξεις όπως αυτές του πολέμου που ξεκινήσατε στον πρωτογενή πολιτισμό της Κορίνθου , δεν σας τιμά, έχετε ένα ένδοξο παρελθόν ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου , μην το αμαυρίνεται μόνος σας.

Δείτε την αναρτηση μέλους του θεατρικού ομίλου .βασίλης Ρώτας που μας  κάνει υπερήφανους 40 χρόνια τώρα:

“ΦΙΜΩΣΗ” του Κορινθιακού Θεάτρου Βασίλης Ρώτας…! απο την νέα δημοτική αρχή

 

Δείτε ανάρτηση της κ . Γιάννας Κατσαρού

Β.Νανόπουλος”Θα είμαι δήμαρχος όλων των Κορινθίων”…? μάλλον λάθος διατύπωση… εκτός αυτών που στήριξαν Πνευματικό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΑΤΙ;;;;;;;;;
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΊΑΣΟΣ.
Εκατοντάδες παραστάσεις!
Παιδική, εφηβική σκηνή!
Συνδιοργάνωση πανελλήνιου Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου!
Συνδιοργάνωση μαθητικού Φεστιβάλ!
Σεμινάριο θεατρικής παιδείας!
Έξοδα συλλόγου: Σκηνικά κοστούμια, φώτα, ηχος….
Με 1000€????
Η είσοδος μας πάντα σε όλα τα θεάματα ήταν δωρεάν…πιστεύαμε πως αφού μας επιχορηγεί ο δήμος πρέπει την δουλειά μας να την προσφέρουμε δωρεάν στον λαό της Κορίνθου???
Να κλείσουμε?
Να βάλουμε εισιτήριο?
Μας ζητήσατε κ δήμαρχε να σας καταθέσουμε φάκελο με όλες μας τις δραστηριότητες…. το κάναμε….Αλλά δεν σας πείσαμε….
Είναι τέτοιοι οι καιροί….Γενικό το κακό…λεφτά για τον πολιτισμό? Ειδικά για εμάς??? Ποιοί είμαστε εμεις???40 χρόνια θίασος??? Ρωτήστε σε όλη την Ελλάδα. Όλοι μας γνωρίζουν….μηχανή παραγωγής θεάτρου είμαστε…Για όλους τους πολίτες της Κορίνθου….Και όχι μόνο…
Τι θα πω στα παιδιά και στους γονείς που έκαναν δωρεάν θέατρο? Πληρώνετε από δω και πέρα για όλα….δε μας στηρίζει πια ο δήμος….Δεν έχει λεφτά για το θέατρο….Εχει όμως για πολλά άλλα….Όχι όμως για το θέατρο….
Ευχαριστούμε πολύ όλον αυτόν τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στήριζε….
Ζητάμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας…
Δε θα φιμώθει η τέχνη!
Όλοι οι θεατρικοί σύλλογοι, τα κοσμήματα της πόλης μας χρειάζονται την στήριξη σας….

πηγή-Gianna Katsarou

About Μαρία Νικολοπούλου