Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κορονοϊός: Μέτρα τώρα ή… νέα καραντίνα – Η προειδοποίηση της Επιτρόπου της Ε.Ε. για την υγεία

Κορονοϊός: Μέτρα τώρα ή… νέα καραντίνα – Η προειδοποίηση της Επιτρόπου της Ε.Ε. για την υγεία

Η Επίτροπος προειδοποιεί ότι “ο κίνδυνος περαιτέρω κλιμάκωσης του κορονοϊού είναι υψηλός” και καλεί τα Κράτη Μέλη να λάβουν άμεσα μέτρα που “θα πρέπει να περιλαμβάνουν αυξημένα και εκτεταμένα διαγνωστικά τεστ και ανίχνευση και απομόνωση επαφών”. «Τώρα είναι η ώρα, περισσότερο από ποτέ, να παραμείνουμε σε εγρήγορση, ώστε να αποφύγουμε ένα δεύτερο lockdown» τονίζει.

 

 

 

MEDICENTER

Η επίτροπος προειδοποιεί για τα φαινόµενα λανθασµένης χρήσης της µάσκας, τονίζοντας ότι αυτή προσφέρει προστασία µόνο όταν όλοι τη φορούν µε τον ορθό τρόπο, ενώ ζητά και τήρηση των πρωτοκόλλων της Ε.Ε. για το άνοιγµα των σχολείων, καθώς θα πρέπει «να διασφαλίζονται κάποιες βασικές προϋποθέσεις για την οµαλή λειτουργία τους, όπως η ικανότητα για έγκαιρο εντοπισµό των κρουσµάτων µεταξύ των µαθητών και του προσωπικού».

 

ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

 

Η Στ. Κυριακίδου, η οποία παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις, παρουσιάζει τις τελευταίες προβλέψεις σε σχέση µε την ανάπτυξη εµβολίου και θεραπείας, εξηγεί τον ρόλο που θα διαδραµατίσει η Ε.Ε. για την προµήθεια των εµβολίων από τα κράτη-µέλη και καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τις επιστηµονικές συµβουλές «και όχι τις ανεύθυνες θεωρίες συνωµοσίας στο διαδίκτυο».

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στην Realnews

 

 

RONTIS HD HELLAS A.E.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο

About Μαρία Νικολοπούλου