Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης για το σπίτι σου!

Ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης για το σπίτι σου!
Το καλοκαίρι κρατά ακόμα και οι θερμοκρασίες  παρότι είναι  πολύ υψηλές ακόμη, εμείς μπορούμε σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για τις αλλαγές του Φθινοπώρου στο σπίτι μας .

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρκετό χρόνο για να δώσουμε ένα φθινοπωρινό χρώμα στο σπίτι για 1- 1 ½ μήνα μέχρι να καταπιαστούμε με την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες για την φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σου!

 

Φθινοπωρινή διακόσμηση εισόδου

φθινοπωρινό στεφανι

Ένα φθινοπωρινό στεφανάκι στην εξώπορτα με φύλλα, κουκουνάρια, στάχυα, κάστανα, βελανίδια και κλαδάκια μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, ενώ οι θήκες για τις ομπρέλες πρέπει πάλι να βγουν κοντά στην είσοδο, όπως οι γαλότσες και τα αδιάβροχα κοντά στον καλόγερο.

Alex carpet – Αλεξόπουλος Ιωάννης

φθινοπωρινη διακοσμηση σαλονι

Προτρέχουμε, αλλά θα αποτελέσουν μέρος της διακόσμησης από τις αρχές Νοέμβρη μέχρι τον Μάρτη, οπότε καλό είναι να ξέρεις σε τι να υπολογίζεις και τι χρειάζεται να αγοράσεις ή να κατασκευάσεις όπως κρεμάστρες ή καλόγερους.

GILAS SHOP

Φθινοπωρινη διακόσμηση με αποξηραμένα φύλλα

αποξηραμενα πλατανοφυλλα

Το φθινόπωρο έχει ως χαρακτηριστικό τα ξεραμένα κιτρινοπορτοκαλί φύλλα. Διακοσμήστε ένα ταμπλό ή ένα κλαδί με φύλλα από πλατάνια, κισσούς και άλλα πανέμορφα ορεινά η παραποτάμια δέντρα. Μπορείς ακόμα να κόψετε ένα οποιοδήποτε κλαδί που σας αρέσουν τα φύλλα του (έτσι και αλλιώς είναι η περίοδος κλαδέματος για πολλά είδη) και να τα βάψεις με χρυσό σπρέι για μια ξεχωριστή νότα. Εναλλακτικά μπορείς να βρεις τεχνητά φθινοπωρινά διακοσμητικά φύλλα.

 

φθινοπωρινη διακοσμηση

Την ίδια στιγμή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αποξηραμένη λεβάντα για φθινοπωρινό ντεκόρ, ώστε να δώσεις και ένα διαρκές άρωμα φρεσκάδας στην σύνθεσή σου. Κουκουνάρια και στάχυα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα!

Τα 10 καλύτερα φυτά για να διακοσμήσεις το σπίτι σου το Φθινόπωρο!

 

Φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού!

φθινοπωρινη διακοσμηση μπαλκονι

Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να γίνει το μπαλκόνι ένα φιλόξενο μέρος. Σιγά σιγά ξεχνάμε την ζέστη, τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού και τον καυτό ήλιο. Έτσι πρέπει να το προετοιμάσεις για το φθινόπωρο που το μπαλκόνι θα γίνει και πάλι θεσμός! Ξεκίνα με την ιδιωτικότητα, ώστε να προστατευτείς από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων.

Διώξε το φθινόπωρο που έρχεται με φθινοπωρινά λουλούδια!

 

Μην ασχοληθείς με κολοκύθες μόνο, αλλά προτίμησε κεριά, μεταλλικά αντιανεμικά φαναράκια και μπορείς να αρχίσεις να επαναφέρεις τα ριχτάρια(εδώ θα βρείς πολλά) και τα μαξιλαράκια στα καναπεδάκια του μπαλκονιού. Ο αέρας δυναμώνει από εδώ και πέρα, οπότε θυμήσου να ασφαλίσεις όλα εκείνα τα αντικείμενα που μπορεί να πέσουν και να σπάσουν.

Φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού

φθινοπωρινη διακοσμηση σαλονι

Τα off-whites, πορτοκαλί, κίτρινα και φυσικά οι νότες του πιο σκούρου ξύλου, έχουν την τιμητική τους, ενώ μπορείς επιτέλους να αρχίσεις να βγάζεις ξύλα για το τζάκι, σκαμπουδάκια και τα σύνεργα σε πιο εμφανές σημείο και να ασχοληθείς με τον στολισμό του. Στους καναπέδες μπορούν να βγουν τα πιο ζεστά καλύμματα σε πορτοκαλί, μπεζ και παστέλ αποχρώσεις (τίποτα πολύ βαρύ γιατί θα…χειμωνιάσεις το σπίτι) και τα αντίστοιχα μαξιλάρια.

15 τρόποι για να φτιάξεις και να διακοσμήσεις το ράφι του τζακιού!

 

φθινοπωρινη διακοσμηση σαλονι

Γενικά συνηθίζεται ο Σεπτέμβριος να είναι ο μήνας που κάνουμε ανακαίνιση. Μαζευόμαστε σπίτι μετά τις καλοκαιρινές βόλτες και σκεφτόμαστε πως θα ανανεώσουμε τους χώρους μας με φθινοπωρινή διακόσμηση, οπότε είναι ευκαιρία να αλλάξεις τα πάντα!

Μερικές χρωματικές πινελιές θα ζεστάνουν οπτικά κάθε χώρο του σπιτιού σας για το Φθινόπωρο.

Μερικές χρωματικές πινελιές θα ζεστάνουν οπτικά κάθε χώρο του σπιτιού σας για το Φθινόπωρο.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μερικά πουφ με πιο χειμερινό εξωτερικό περίβλημα, όπως είναι τα πλεκτά πουφ.

Χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί για τα μαξιλαράκια του καναπέ και συμπληρώστε με πουφ χειμερινής πλέξης. Το καρό ξεκινά από αυτή την περίοδο να μπαίνει στη διακόσμηση του σπιτιού.

Χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί για τα μαξιλαράκια του καναπέ και συμπληρώστε με πουφ χειμερινής πλέξης. Το καρό ξεκινά από αυτή την περίοδο να μπαίνει στη διακόσμηση του σπιτιού.

Ένα ριχτάρι σε ζεστή πορτοκαλί απόχρωση μπορεί να καλύψει ολόκληρο τον καναπέ ή μέρος αυτού και να φέρει αμέσως τη φθινοπωρινή διάθεση στη διακόσμηση του καθιστικού σας.

Δώστε μικρές νότες του πορτοκαλί αν το καθιστικό σας είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Δώστε μικρές νότες του πορτοκαλί αν το καθιστικό σας είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Κηροπήγια με πορτοκαλί κεριά, κουκουνάρια και κλαράκια με μικρά φύλλα σε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του γλυκού κίτρινου είναι μια σύνθεση που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Ο δίσκος παραμένει must διακοσμητικό στοιχείο για το coffee table του καθιστικού.

Ο δίσκος παραμένει must διακοσμητικό στοιχείο για το coffee table του καθιστικού.

Βάζα Σίγουρα το μυαλό σας δεν θα πήγαινε στο να βάψετε τα βάζα σας με χρυσή μπογιά αλλά το είδαμε και αυτό και μας άρεσε πολύ. Βάψτε ένα γυάλινο βάζο χρυσό απλά τοποθετώντας λίγη ταινία στο σημείο μέχρι το οποίο θέλετε να φτάνει η μπογιά έτσι για να μην σας ξεφύγει. Με αυτό το υπέροχο κόλπο δεν θα φαίνονται και οι ακαθαρσίες που δημιουργούν τα λουλούδια όταν μένουν για αρκετές μέρες μέσα στο βάζο.

Βάψτε ένα μέρος του γυάλινου βάζου σας χρυσό

Βάψτε ένα μέρος του γυάλινου βάζου σας χρυσό.

Ψυγείο Απίστευτο και όμως αληθινό. Το ψυγείο αυτό δείχνει τελείως διαφορετικό με τη χρυσή μπογιά. Αν και εσάς το ψυγείο σας είναι άσπρο μπορείτε να του προσθέσετε χρυσές λωρίδες βάζοντας σπρέι στην επιφάνειά του. Αυτό το tip είναι ιδανικό για vintage και μοντέρνες κουζίνες.

 

Το ψυγείο δείχνει τελείως διαφορετικό με χρυσές ρίγες

Το ψυγείο δείχνει τελείως διαφορετικό με τις χρυσές ρίγες

Με πληροφορίες από spirossoulis.com & decoration.gr

About Μαρία Νικολοπούλου