Εδώ και πέντε μέρες, κάθε πρωί η ίδια σκέψη: Τι θα κάνω τα μήλα στο καλάθι , που τα βλεπω να μαλακώνουν και δεν ξέρω πώς να τα “πειράξω” για να μη πεταχτούν. Οπότε έψαξα για την συνταγή που θα μου έκανε κλικ …Η δοκιμή του έγινε προχθές πριν καλά καλά χαράξει, για να γλυκάνει τους αγαπημένους μου φίλους.
Όχι απλώς πέτυχε, δεν έμεινε ούτε γωνίτσα!
Υλικα για το κέικ
1 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
½ κούπα ζάχαρη καστανή
3 μεγάλα αυγά
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
½ κ.γ. αλάτι 4 κούπες ψιλοκομμένα μήλα Golden ή Granny Smith
1 κούπα ψιλοκομμένα πεκάν ή καρύδια ή και τα δύο
Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία … Τα καλύτερα της Κορινθίας