Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Άγριες Μέλισσες Spoiler – Ο γάμος και η μεγάλη ανατροπή με τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες Spoiler – Ο γάμος και η μεγάλη ανατροπή με τον Βόσκαρη

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κάνουν συχνά ρεκόρ τηλεθέασης. Μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας που μπορείς να διαβάσεις εδώ, στα επόμενα επεισόδια έχουμε ακόμα πιο καθηλωτικές περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου.

Δύσκολες στιγμές για πολλούς έρχονται στις Άγριες Μέλισσες…

Η Σοφούλα ανακαλύπτει αργά τις λάθος επιλογές της…

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Βόσκαρης και η Σοφούλα το σκάνε από το χωριό. Ενώ οι γονείς της ψάχνουν να την βρουν, η Σοφούλα παντρεύεται κρυφά από όλους τον Βόσκαρη. Ο διοικητής πετυχαίνει έτσι έναν ακόμα στόχο του, όμως η χαρά του δεν θα κρατήσει για πολύ και η Σοφούλα θα γνωρίσει με τον χειρότερο τρόπο τον πραγματικό του χαρακτήρα.

. Η κοπέλα βιώνει μια κόλαση στα χέρια του και μετανιώνει που τον εμπιστεύτηκε και γύρισε την πλάτη στους γονείς της. Βέβαια, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου και είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει σε κανέναν.

Η Ελένη κάνει επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα για την κακοποίηση στις φυλακές Θεσσαλίας και όπως είπε για τις Άγριες Μέλισσες ο Αλέξης Μίχας, ο Βόσκαρης τα αρνείται όλα και δεν μπορούν να τον προφυλακίσουν. Η Ελένη και ο Αλέξης Γραμματικός απογοητεύονται, αλλά έρχεται μια μεγάλη ανατροπή.

Εμφανίζονται δύο γυναίκες για να καταθέσουν στις Άγριες Μέλισσες όσα έχουν υποστεί οι ίδιες από τον Βόσκαρη. Η μία είναι η Λέτα, η δεύτερη λέγεται Μαρία Μαδούρου και κατάφερε μετά την αποφυλάκισή της να φτιάξει τη ζωή της. Καταθέτουν επίσημα και ο Αλέξης Γραμματικός απαγγέλει κατηγορίες και ο Μάνος Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε δίκη.

Στην προανάκριση, όμως, έρχεται μια συνταρακτική εξέλιξη για τις Άγριες Μέλισσες. Όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά λέει ότι είχε σχέση στις φυλακές με την Ελένη Σταμίρη και μάλιστα εκείνη τον εκμεταλλεύτηκε. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα προφυλακιστεί, αλλά θα διαταχθεί να παραμείνει στο Διαφάνι με περιοριστικούς όρους.

Η Ελένη Εξομολογείται σε όλους τις σκληρές και επίπονες στιγμές που πέρασε στη φυλακή. Τα λόγια της προκαλούν ταραχή και όλοι ενώνονται σαν μια γροθιά εναντίον του Βόσκαρη. Εκείνος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου για  να γλιτώσει…

 

 

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η δίκη που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

About Μαρία Νικολοπούλου