Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

5 μυστικά στο μακιγιάζ για να φαίνεσαι πιο αδύνατη!

webkorinthosmakigiaz

Το μακιγιάζ κάνει θαύματα! Μπορεί να κρύψει χρόνια από την ηλικία μας, μπορεί να μας δείξει φρέσκες και ανανεωμένες, ακόμη κι αν έχουμε να κοιμηθούμε 2 εικοσιτετράωρα, μπορεί να μας Αποτέλεσμα εικόνας για γυαλαδες στο μακιγιαζκάνει να φαινόμαστε ακόμη και πιο αδύνατες! Ναι! Κάποιες γυναίκες, μπορεί να μην είναι παχουλές, ωστόσο αν βάλουν κάνα δυο κιλάκια αυτό φαίνεται κατευθείαν στο πρόσωπό τους, αφού εκεί «τα παίρνουν» πρώτα! Το σωστό μακιγιάζ έρχεται σε αυτές τις περιπτώσεις και σε κατάλληλες τεχνικές μπορεί να «κρύψει» τα παραπανίσια κιλά εύκολα και χωρίς καθόλου κόπο!

Ορίστε και οι 5 συμβουλές μακιγιάζ για να φαινόμαστε πιο αδύνατες!

Αποτέλεσμα εικόνας για συμβουλες μακιγιαζ#1 Τόνισε τα ζυγωματικά σου!

Είτε με έντονο ρουζ στη συγκεκριμένη περιοχή, είτε με τερακότα, ρούφηξε τα μάγουλα σου και τοποθέτησε το προϊόν στα «βουναλάκια» που σχηματίζονται. Για να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα, μια ιδέα highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών θα σου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

#2 Μην το παρακάνεις με τις γυαλάδες! Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Φρόντισε να βάλεις highlighter ανάμεσα στα φρύδια, στην κορυφή της μύτης και στο πιγούνι, κάτω από τα χείλη. Μην ξεχνάς ότι η απόχρωση του highlighter θα πρέπει να αγγίζει το χρώμα του δέρματος σου και να μην αποκλίνει πολύ!

#3 Βάλε ρουζ ή τερακότα κάτω από το σαγόνι σου!

Με αυτό το κολπάκι το λεγόμενο Αποτέλεσμα εικόνας για συμβουλες μακιγιαζ«διπλοσάγονο» θα εξαφανιστεί δια μαγείας και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

#4 Προτίμησε σκουρόχρωμες αποχρώσεις!

Φρόντισε η απόχρωση της πούδρας που θα χρησιμοποιήσεις να είναι 1 τόνο πιο σκουρόχρωμη από την επιδερμίδα σου! Κάνε καλό «σβήσιμο» για να μην έχεις άλλο χρώμα στο πρόσωπο και άλλο στον λαιμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για συμβουλες μακιγιαζ#5 Τόνισε το δυνατό σου σημείο!

Αν έχεις αισθησιακά χείλη ή γαλανά ματάκια, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με τα λίγα παραπανίσια κιλάκια! Τόνισε τα πιο δυνατά σου χαρακτηριστικά και άφησε εκείνα να κάνουν το θαύμα τους!

Πηγή

Make-Up Beauty Bars

About Μαρία Νικολοπούλου