Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

5 σημάδια που σας λένε ότι πλησιάζει το διαζύγιο

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Ένας σύμβουλος γάμου μπορεί να δει πότε ένα ζευγάρι δεν είναι ακόμα έτοιμο για το μεγάλο βήμα, ή πόσο πιθανό είναι να χωρίσει.

«Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι αγνοούν τα προειδοποιητικά σημάδια στη φάση του φλέρτ και προχωρούν κατευθείαν σε ένα γάμο που φαίνεται καταδικασμένος από την αρχή – αυτό είναι πραγματικά οδυνηρό» επισημαίνει η Μπέκι Γουέτστοουν, σύμβουλος γάμου από το Αρκάνσας.

Η Γουέτστοουν και επτά άλλοι εμπειρογνώμονες, οι οποίοι ειδικεύονται στις συμβουλές ζευγαριών πριν το γάμο, μοιράζονται μερικά από τα πιο κραυγαλέα σημάδια που δείχνουν ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε.

Όλα για  τον γάμο εδώ

gamos222

 

Ανωριμότητα και εγωισμός
Η Μπόνι Ρέι Κέιναν όταν τη ρωτάνε για τη βασικότερη συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον που θέλει να παντρευτεί απαντά «παντρέψου έναν ενήλικο». Οπως εξηγεί: «όταν δουλεύω με άτομα και ζευγάρια που ετοιμάζονται για γάμο, ανησυχώ περισσότερο για σημάδια ακραίου εγωισμού και ανωριμότητας. Ο γάμος είναι για τους ενήλικες που είναι πρόθυμοι να λάβουν δύσκολες αποφάσεις, να κάνουν συζητήσεις και να προσπαθήσουν. Απαιτεί θυσίες και ανιδιοτέλεια.»

Ελλειψη Εμπιστοσύνης
Είναι απλό: Χωρίς εμπιστοσύνη, ο γάμος σας δεν στηρίζεται πουθενά και η Γουέτστοουν έχει δει από πρώτο χέρι πόσο επιζήμια μπορεί να είναι η δυσπιστία σε μια σχέση. «Αν κάποιος από τους δύο έχει ιστορικό απιστίας, τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν επειδή αντάλλαξαν όρκους. Αν το ένα άτομο δεν εμπιστεύεται το άλλο και ειδικά αν έχει τους λόγους του γι’ αυτό, τότε ο γάμος θα καταρρεύσει»

Κοιτάνε την τελετή όχι το γάμο
Οπως εξηγεί η Αμπι Ρόντμαν: «βλέπω ζευγάρια να έρχονται αγχωμένα για την τελετή και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες του γάμου τους και να μη δίνουν έμφαση στο τι θα αλλάξει στη ζωή τους, φεύγοντας μαζί από την εκκλησία. Αν τσακώνεστε πολύ για τις λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής, φανταστείτε τι θα γίνει στον γαμήλιο βίο»

Ασχημοι καβγάδες… ή καθόλου
Οι καβγάδες είναι αναπόφευκτοι σε ένα γάμο. Αν δεν υπάρχουν καθόλου είναι σημάδι αδιαφορίας και αδράνειας, σύμφωνα με τον Τζιμ Γούοκαπ, ή μαζεύονται πολλά που θα «σκάσουν» στο τέλος οδηγώντας σε διαζύγιο. Επικίνδυνο σημάδι είναι επίσης και το να καυγαδίζουν βίαια ή να βρίζονται στη σχέση.

Θεωρούν το γάμο πανάκεια
«Πολλά ζευγάρια πιστεύουν ότι από τη στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όλα τους τα προβλήματα δια μαγείας θα λυθούν. Ομως δεν λειτουργεί έτσι. Για την ακρίβεια η κατάσταση επιδεινώνεται, αφού προστίθενται νέες ευθύνες και περισσότερα σημεία τριβής» εξηγεί η Ελίζαμπεθ Τζόι Λαμότ.

mag.sigmalive.com

About Μαρία Νικολοπούλου