Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

5 συμβουλές που χαρίζει απλόχερα η επιστήμη στους ερωτευμένους!

wedding-1183301_960_720

Οι συμβουλές που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε!

Οι συμβουλές ποικίλλουν αλλά η επιστήμη μπορεί να σου δώσει τις πέντε πιο σίγουρες και από εκεί και έπειτα κάνεις ότι πραγματικά θες!

Οι ερωτευμένοι πολλές φορές ξεχνούν κάποια σημαντικά πράγματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις (λογικό είναι, ο έρωτας είναι μυστήριο συναίσθημα), και δεν ακούν τίποτα και κανέναν. Αλλά καλό θα ήταν που και που να ρίχνουμε μια ματιά σε κάποιες συμβουλές καθώς μπορεί να σε ωφελήσουν στο μέλλον!

Εννοείται πως πρέπει να ζεις τον έρωτα σου και να μη σκέφτεσαι πως θα εξελιχθεί στο μέλλον, γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ δεν τον ζεις και δημιουργείς άλλα προβλήματα, αλλά ρίξε μια ματιά παρακάτω στις συμβουλές που έχουν βγει μέσα από επιστημονικές έρευνες και δε θα χάσεις!

1.Μη βιάζεσαι!

Πολλές φορές συνηθίζουμε να κάνουμε όνειρα και τρομερά σενάρια από την αρχή μιας σχέσης γιατί  «μιλά» ο έρωτας. Εννοείται πως είναι εξαιρετικά όμορφα όλα αυτά αλλά είναι καλό να κρατάς μικρό καλάθι γιατί δε ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί.

2.Να μένεις πιστός στον εαυτό σου.

Μη ξεχνάς τις αξίες σου και τα πιστεύω σου. Σίγουρα θα ακούσεις και τη γνώμη του ανθρώπου που σε έχει «τυφλώσει» με τον έρωτα του αλλά stay true!

3.Να είσαι φίλος με το σύντροφο σου.

Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που πολλοί ξεχνούν όταν ερωτεύονται. Πρέπει να υπάρχει μια σχέση φιλίας, για να μπορείτε να φέρετε τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο!

4.Μη ξεχνάς τα ενδιαφέροντα σου και τις υπόλοιπες σχέσεις σου εκτός.

Εννοείται πως δεν αφήνεις στην άκρη φίλους και δραστηριότητες. Μπορείς να είσαι ερωτευμένος/ή τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Δε θα φύγει!

5.Να δίνεις σημασία σε περίεργα πράγματα.

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΊΑ ΕΔΏ

cocktail-3327242_960_720

Να δίνεις σημασία όταν κάτι που κάνεις ενοχλεί τον άλλον και σου πετάει «κόκκινη σημαία».

neolaia.gr

About Μαρία Νικολοπούλου