Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για το 2021

Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για το 2021

Ήρθε η ώρα για την πιο αναμενόμενη δημοσίευση κάθε χρόνου και είναι για Ανδρικά κουρέματα για το 2021! Όπως πάντα, εδώ θα βρείτε τα κουρέματα που είναι στη μόδα  και που θα παραμείνουν, και νέες προτάσεις για το 2021. Είναι πολύ συνηθισμένο να βρούμε ανάμεσα στα κουρέματα των ανδρών για το 2021 κάποια που είναι ήδη γνωστά, αλλά θα εμφανίζονται πάντα με κάποιο νέο στοιχείο ή διαφορετικό φινίρισμα.

Σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ήρεμη ματιά στα αντρικά κουρέματα που θα δείτε παρακάτω. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να επιλέξετε το νέο κούρεμα για το 2021. Δώστε προσοχή στην υφή, το μήκος, τον τύπο των μαλλιών, το χρώμα και τα στυλ και ακολουθήστε πάντα αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά και άνετα.

MEDIUM SIDE SWEPT- Ημίμακρο με χωρίστρα στο πλάϊ!

ανδρικά κουρέματα 2021 side swept

Το Medium Male Cut είναι μια πρόταση του κουρέματος που είναι ήδη γνωστή εδώ και δεκαετίες, η οποία αποτελείται από μεσαία μήκη τα οποία όμως έχουν μια ατημέλητη υφή στις άκρες. Το Medium Haircut for Male είναι μια εξαιρετική επιλογή για Ανδρικά κουρέματα για το 2021, για εσάς που αναζητάτε μια πιο «κλασσική» εμφάνιση με ένα πιο μοντέρνο αποτύπωμα.

 

Ανδρικά κουρέματα 2021: Φράντζες!

φράντζες στη μόδα για τα ανδρικά κουρέματα του 2021

Δώστε προσοχή αν θέλετε να ακολουθήσετε μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αυτό είναι ένα από τα Trends of Men’s Cuts για το 2021, το κόψιμο με τα Side Bangs (φράντζες) μπορεί να είναι το ιδανικό κούρεμα για εσάς που απολαμβάνετε μεγαλύτερα μήκη στο επάνω μέρος του κεφαλιού – Ιδανικό και για σγουρά μαλλιά!

Το Side Bang μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα μαλλιά που ξυρίζονται στο πλάι αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα είναι καλύτερο με το σχήμα του προσώπου κάθε ατόμου. Ρωτήστε τον κομμωτή σας που θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό μήκος των μαλλιών ακολουθώντας το στυλ και την προσωπικότητά σας. Μην ξεχνάτε ότι στο επάνω μέρος του κεφαλιού και ειδικά του μετώπου , το μήκος των μαλλιών πρέπει να είναι έχει αρκετό μήκος , για να ρίχνονται στο πλάι.

Ομορφιά – Κομμωτήρια στην Κορινθία

Texturized Pompadour – ‘Ογκος με υφή

Το κούρεμα του Pompadour Men χαρακτηρίζεται από το ότι είναι διαχρονικό, στηρίζεται σε κλασσική γραμμή , όπου ήταν πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε αυτό το διάσημο γυαλιστερό ή υγρό αποτέλεσμα με όγκο. Ποιος δεν θυμάται τα μαλλιά του Elvis Presley και του James Dean!

Παρά τους πρώτους υποστηρικτές που το διέδωσαν το Corte Pompadour, εμπνεύστηκε από το χτένισμα που φορούσε η ερωμένη του Γάλλου βασιλιά Louis XV, μιλάμε για τη διάσημη κυρία Pompadour!

Make-Up Beauty Bars

Ανδρικά κουρέματα 2021: Μακρύ «στρατιωτικό»

military long μακρύ στρατιωτικό ανδρικό κούρεμα

Το στρατιωτικό μακρύ κούρεμα για άνδρες το 2021 είναι μια παραλλαγή της πιο παραδοσιακού στρατιωτικού κουρέματος. Είναι πιο ατημέλητο «χαλασμένο», με τα μαλλιά μακρύτερα από το συνηθισμένο στην κορυφή, φέρνοντας μεγαλύτερη κίνηση και πιο «ασύνδετο»αποτέλεσμα. Το κούρεμα χρησιμοποιείται ευρέως για την πρακτικότητα και την ευκολία στο styling. Το Crew Cut μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά σχήματα προσώπου. Ωστόσο, εάν το πρόσωπό σας έχει πιο στρογγυλεμένο σχήμα, μπορεί να είναι μια καλή λύση για αυτό, επειδή χαρίζειι περισσότερο σχήμα στη φυσιογνωμία.

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

Κοντή φράντζα με υφή!

κοντή φράντζα με υφή ανδρικό κούρεμα 2021

Το κούρεμα των ανδρών που είναι γνωστό ως Crop Top είναι μια σύγχρονη επανάληψη που χρησιμοποίησαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες ! Εκτός του ότι είναι ένα κομμάτι που ακμάζει, το Crop Top είναι μοντέρνο και σίγουρο στοίχημα για τα Αντρικά Κούρεμα το 2021. Το κούρεμα αποτελείται από κοντά μήκη εως και ξυρισμένα και μεγαλύτερα μήκη στο πάνω μέρος που καταλήγουν σε πολύ κοντή γεωμετρική φράντζα.

Επιμελώς ατημέλητο κούρεμα

antriko kouremaΜοιάζει με το παραπάνω, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν είναι τόσο “καθαρό”. Φαίνεται σαν μην έχει τελειώσει πλήρως το κούρεμα και έχουν μείνει περισσότερα μαλλιά. Είναι ιδανικό για όσους προτιμούν γενικά να έχουν τρίχες στο κεφάλι τους και να μην είναι εντελώς ξυρισμένο. Ακόμα ένα πολύ αρρενωπό κούρεμα, εγκρίνω!

 

Ημίμακρα σγουρά!

medium back ημίακρα σγουρά μαλλιά

Σίγουρα αφορά τους πιο πολλούς Έλληνες και ειδικά αυτούς που αγαπούν τα πιο μακριά μαλλιά! Το κούρεμα Medium Back αποτελείται από φιλαρισμένα μήκη που ρίχνονται πίσω για να δείξουν τον όγκο και τα κύματα των μαλλιών. Για να στερεώσετε τα μαλλιά πίσω σωστά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ή το κλασσικό gel ή «πάστα» φορμαρίσματος!

About Μαρία Νικολοπούλου