Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δάφνη: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω»

Δάφνη: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω»

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε γειτόνισσα της 31χρονης γυναίκας στη Δάφνη, κλήθηκαν να ελέγξουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις 11 Ιουλίου, ωστόσο έφυγαν αδιαφορόντας.

19 μέρες μετά η 31χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

«Από την αρχική διερεύνηση των καταγγελιών προκύπτει η βασιμότητα αυτών και ήδη με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό που έφθασε στο σημείο, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στα δέοντα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

H γυναίκα σε ανάρτησή της στο facebook έγραψε ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατά του θύματος, στις 11 Ιουλίου. Την ανάρτηση ανέβασε σξανά μετά το έγκλημα, προσθέτοντας μόνο λίγες λέξεις:

«Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου είχε γράψει: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

ιmerodromos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου