Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Tο “έξω” μας προκαλεί! Οι προτάσεις δικές μας, η επιλογή δική σας…

Tο “έξω” μας προκαλεί! Οι προτάσεις δικές μας, η επιλογή δική σας…

Tο “έξω” μας προκαλεί! 
Καλή διάθεση να υπάρχει…

Παλεύεται αν δεν βγεις να ξεδώσεις, να μιλήσεις, να διασκεδάσεις; Δεν παλεύεται! Και επειδή η φράση “βγαίνουμε απόψε;” στο μυαλό του Έλληνα συνδέεται κατά 90% με το φαγητό, διαλέξαμε προορισμούς που προτείνουν ωραία μεζεδάκια -και όχι μόνο.Κάποιοι έχουν και την ορχήστρα τους, για να φέρει και τις στροφές του ο πιο μερακλωμένος. Όσο για ποτά, διακρίνουμε όλο και πιο έντονα την στροφή στο τσίπουρο, σε όποια εκδοχή αγαπάει ο καθένας. Δόξα τω θεώ, η Κορινθία έχει γίνει top  και προσελκύει κόσμο από παντού.  Οι προτάσεις δικές μας, η επιλογή δική σας…

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να τα ανακαλύψετε με ένα κλικ:

Απέραντο Γαλάζιο στο   SEA & SAND

 

Ακριβώς πάνω στο κύμα στην  παραλία των Ισθμίων  το sea & sand  προσφέρει αυτό ακριβώς που δηλώνει και η ονομασία του:  SEA & SAND  καλοκαίρι ήλιος απέραντη θέα στα νερά του Σαρωνικού.

Το SEA & SAND BAR Restaurant είναι το πολυτελές εστιατόριο στην παραλία των Ισθμίων , που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα.

Με τραπεζάκια στην ακρογιαλιά, σερβίρει πληθώρα γευστικών προτάσεων  για όσους έχουν  καλό γούστο και αίσθηση του ωραίου  …. σίγουρα  θα το προτιμήσετε.

Θέατρο

 

Κοσμοπολίτικη αύρα και φαγητό και γλυκό πολλών αστέρων έφερε στην πόλη μας το εστιατόριο – καφέ ΘΕΑΤΡΟ.

Και μόνο για την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον Κορινθιακό που προσφέρει το εστιατόριο-καφέ  ΘΕΑΤΡΟ αξίζει να το επισκεφθούμε αφού βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης…

 

Τα Πίσια – Εστιατόριο

Η ταβέρνα ΤΑ ΠΙΣΙΑ τα συνδυάζει όλα:

Κοντινός προορισμός, Μαγευτικό τοπίο, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, εξαιρετική κουζίνα, αυθεντικές γεύσεις που θα θυμάστε καιρό!

Θάλασσες

 

Με προνομιακή τοποθεσία πάνω στην θάλασσα του Λεχαίου είναι “οι θάλασες”

Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις σε μεσογειακή προσέγγιση… Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας δίπλα στη θάλασσα προσφέρει το εστιατόριο ΘΑΛΑΣΣΕΣ. Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από περιοχές της Ελλάδας εκτελεσμένες μοντέρνα, αλλά και παραδοσιακά πιάτα της μαμάς και φρέσκα θαλασσινά.

Σε χαλαρό και ήσυχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα σε ένα χώρο που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες για όλη την οικογένεια.

ΚΑΜΑΡΕΤΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Μέσα σ’ένα  πανέμορφο περιβάλλον κοντά στην φημισμένη Ι.Μ.Φανερωμένης  στο Χιλιομόδι Κορινθίας πρωτολειτούργησε το 1947 από τον παππού, η οικογενειακή ταβέρνα ΚΑΜΑΡΕΤΑ η οποία  κατόπιν συνεχίστηκε από τον πατέρα και τώρα από τον γιο Αντώνη Γιαννόπουλο!

ΑΛΜΥΡΙΚΙ 

 

ΜΠΙΤΖΙΟΣ – ΤΑΒΕΡΝΑ

Ταβέρνα με παράδοση πάνω από 50 χρόνια, η ψησταριά ΜΠΙΤΖΙΟΣ σερβίρει σπιτικές γεύσεις απο την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Φιλόξενος και όμορφος χώρος, με πράσινη και δροσερή αυλή, σαν αυτές του παρελθόντος, διαθέτει και παιδότοπο και τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει αλλά και να διοργανώσει όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.

Πλάι στο κύμα, κάτω από τ’αστέρια σας σερβίρονται υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις στο φως του φεγγαριού… ενώ  τα σαββατοκύριακα οι βραδιές πλαισιώνονται από ζωντανή μουσική… Ιδανικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια, για όμορφες στιγμές με το άνθρωπό σας που θα σας μείνουν αξέχαστες! .

ΦΑΡΟΣ 

Σε μία μοναδική τοποθεσία στην παραλία Λεχαίου μπροστά  στη θάλασσα και με μοναδική θέα βρίσκεται η ψαροταβέρνα «ΦΑΡΟΣ». Ο χώρος  θα σας εντυπωσιάσει, ενώ θα σας κερδίσει η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία των εδεσμάτων που σερβίρει.
Εδώ και πολλά χρόνια, ακολουθώντας την οικογενειακή  παράδοση και προσφέροντας στους πελάτες της το καλύτερο φρέσκο ψάρι, προσφέρει  μοναδικές γεύσεις θαλασσινών και μπορείτε επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών, ακριβώς μπροστά στα καταγάλανα νερά και τα αρώματα της θάλασσας.

Η ΘΕΑ – Ορεινή Ταβέρνα

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω σε έναν λόφο στο πανέμορφο Θροφαρί Κορινθίας βρίσκεται η Ορεινή Ταβέρνα «Η ΘΕΑ» που δεν πήρε τυχαία το όνομά της αφού το σημείο που βρίσκεται είναι το καλύτερο «μπαλκόνι» που μπορείτε απολαμβάνοντας το φαγητό σας να θαυμάσετε την θέα προς τον Κορινθιακό, που θα σας ξεκουράσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας…

Πεντανόστιμα φαγητά, παραδοσιακές συνταγές και ψητά της ώρας όλα ψημένα σε χωριάτικο φούρνο..

Καλάδα  

 

Φανταστείτε εσάς και την παρέα σας να αράζετε κάτω από τη σκιά των δέντρων, ρεμβάζοντας το απέραντο γαλάζιο και να αφήνεστε στον χαλαρωτικό ήχο των κυμάτων της θάλασσας. Η εικόνα και μόνο σε ταξιδεύει.Αλλά η απόλαυση δε χρειάζεται να σταματήσει εδω!! Η πανδαισία των αισθήσεων μπορει να ολοκληρωθεί με φρέσκα και εύγευστα θαλασσινά σερβιρισμένα στο πίατο σας συνοδευμένα με ουζάκι και λαχταριστούς μεζέδες.

ΚΟΝΑΚΙ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Για τους λάτρεις του καλού φαγητού που αρέσκονται στα φρέσκα καλοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα,  το ΚΟΝΑΚΙ  είναι η πρώτη επιλογή που σκέφτονται…

Με ασυναγώνιστη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ψητά της ώρας δικής τους παραγωγής, ποτό, μουσική και πολύ κέφι αλλά και καθημερινά λαχταριστή και πολύ φθηνή προσφορά σε γουρουνοπούλα και γκιόσα, το ΚΟΝΑΚΙ έχει κλέψει τις καρδιές όλων των καλοφαγάδων!

 

ΑΙΘΡΙΟ 

 

Αναζητάτε κάτι παρεϊστικο , αυθεντικό , λαϊκό ,με καλό φαγητό  , δίπλα στην θάλασσα
με συνοδεία χειροποίητου μεζέ και γνήσιου αλκοόλ μην αναλώνεστε , σας έχουμε το πακέτο σε τιμές στα μέτρα σας ώστε να το ξαναεπισκεφτείτε.

.Στο ΑΙΘΡΙΟ θα βρείτε κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι,εκτός από τα κρεατικά, μεγάλη ποικιλία από πιάτα θαλασσινών σε συνοδεία από ούζο, κρασί, τσίπουρο ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Δοκιμάστε γευστικά κυρίως πιάτα όπως καλαμάρι φρέσκο στα κάρβουνα, χταποδάκι στα κάρβουνα,καλαμαράκια τηγανιτά,σαρδέλες ψητές,γαβράκι τηγανιτό,μπακαλιάρο με σκορδαλιά, γαριδομακαρονάδα και γαρίδες τηγανιτές ή ψητές… Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φρέσκες μας σαλάτες αλλά και τα γευστικά μας ορεκτικά.

ΒΕΡΑΝΤΑ – ΕΞΟΧΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Αν είστε λάτρεις της καλής παραδοσιακής κουζίνας και… καλοφαγάς,  υπάρχει μια ταβέρνα, με καταπληκτική θέα στην παραλία του Σαρωνικού που θα σας ξετρελάνει και θα κάνει την γαστριμαργική σας αναζήτηση, απόδραση από την καθημερινότητα αφού συνδυάζει την εκπληκτική θέα με τις πιο αυθεντικές γευστικές απολαύσεις!

 

Περισσότερα εδώ

 

About Μαρία Νικολοπούλου