Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τώρα: Ο Πρόεδρος Π. Πιτσάκης παρά τις αντιρρήσεις της πλειοψηφίας , διέκοψε την συνεδρίαση του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας

Τώρα: Ο Πρόεδρος Π. Πιτσάκης  παρά τις αντιρρήσεις της πλειοψηφίας  , διέκοψε την συνεδρίαση του Δ.Σ. Επιμελητηρίου  Κορινθίας

Όπως γράψαμε πριν λίγο, η αντιπολίτευση και πλέον πλειοψηφία του Επιμελητηρίου Κορινθίας,  ζητά αυτή των ώρα , την παύση και αντικατάσταση του Προέδρου κ Παναγιώτη Πιτσάκη .

Πιο συγκεκριμένα,  με εισηγητή τον Κ. Τάκη  Λουζιώτη , ζητείται στην συνεδρίαση  του Δ.Σ. που διεκόπη ,   η αντικατάσταση του κ  Παναγιώτη Πιτσάκη,  που ως γνωστόν έχει χάσει την πλειοψηφία του Δ.Σ, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά την πρόταση της πλειοψηφίας  για  την παύση και αντικατάσταση του Προέδρου,  δημιουργήθηκε ένταση στο σώμα , με αποτέλεσμα να προταθεί και να πραγματοποιηθεί  πεντάλεπτο διάλειμμα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αυτό που ακολούθησε όμως επέφερε νέες εντάσεις,  όταν ο πρόεδρος παρά τις αντιρρήσεις της πλειοψηφίας του σώματος   , διέκοψε οριστικά την συνεδρίαση , αρνούμενος να ψηφιστεί η πρόταση περί   παύσης του,  από την θέση του προέδρου .

Η επίσημη  αιτιολογία που προέβαλε για την απόφασή  του αυτή ,  ήταν πως η πρόταση δεν είχε γίνει σωστά κατά τον ίδιο και της διευθύντριας του Επιμελητηρίου , ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία  ,  χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε ” Φεύγω γιατί υπάρχει μεγάλη οχλαγωγία”  οπότε  και διέκοψε την συνεδρίαση που ο συσχετισμός των συμβούλων προφανώς θα τον έθετε εκτός της θέσης του .

Εμείς συμπεραίνουμε, πως  το γεγονός πως δε έχει την απαιτούμενη δεδηλωμένη προκειμένου ν΄ασκήσει διοίκηση , σαφώς και  δεν απασχολεί καθόλου τον Πρόεδρο.

About Μαρία Νικολοπούλου