Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

24 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

24 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

24 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα του 2021. Μερικές ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι σας πιο ζεστό και χουχουλιάρικο.

Ο Χειμώνας είναι μία εποχή αγαπημένη σε αυτούς τους ανθρώπους που τους αρέσει το χουχούλιασμα. Δηλαδή του αρέσει να ξαπλώνουν στον καναπέ με μία ζεστή κουβερτούλα σκεπασμένοι, βλέποντας ταινία, με χαμηλωμένα τα φώτα και πίνοντας κάτι ζεστό.

Όμως για να νιώσουμε μία ζεστασιά στο σπίτι και να…χουχουλιάσουμε, πρέπει και το σπίτι μας να είναι ζεστό και χουχουλιάρικο. Φυσικά όταν μιλάμε για ζεστό σπίτι δεν εννοούμε τόσο την θέρμανση, όσο για την διακόσμηση.

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει πιο ζεστό, πιο άνετο και πιο χουχουλιάρικο. Και επειδή το άρθρο αφορά όλο τον Χειμώνα, θα υπάρξουν παρακάτω και μερικές ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Διαβάστε παρακάτω: 

Πλεκτές πάνω στο τζάκι και χριστουγεννιάτικα στολίδια που μοιάζουν με φυτά δάσους

Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ζεστό τότε μπορείτε σίγουρα να τοποθετήσετε μερικές πλεκτές χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι και να τις συνδυάσετε με χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα παραπέμπουν σε φυτά του δάσους. Προτιμήστε τα ψεύτικα φυτά διότι είμαστε οικολόγοι πάνω από όλα!

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-μάλλινες-κάλτσες-

Κάντε το σπίτι σας ζεστό με κεριά

Αν θέλετε το σπίτι σας να γίνει πιο ζεστό στην αίσθηση τότε μην τσιγκουνευτείτε τα κεριά. Κεριά ρεσό ή και μεγάλα κεριά για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, ακόμη και το μπάνιο. Τα κεριά προσφέρουν μία όμορφη μυρωδιά όταν είναι αρωματικά και φυσικά κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική και ζεστή.

κεριά-στο-σαλόνι-για-πιο-ζεστό σπίτι-

Φωτάκια led μέσα στο σπίτι

Τα φωτάκια led είναι τάση στην διακόσμηση του σπιτιού εδώ και μερικά χρόνια. Τα φωτάκια led είτε συνδυαστούν με κεριά είτε όχι χαρίζουν μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τα Χριστούγεννα για να τα υιοθετήσετε, αφού μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτάκια όλο τον χρόνο.

ζεστό-σπίτι-διακόσμηση-με-φωτάκια-led-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτάκια led, κεριά και δεντράκια

Τα Χριστούγεννα είναι από την φύση τους μία γιορτή που κάνουν το σπίτι πιο ζεστό αφού η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι η πιο ζεστή διακόσμηση του έτους. Έτσι μην φοβηθείτε φέτος τα Χριστούγεννα να συνδυάσετε τα φωτάκια led με μερικά κεριά και φυσικά τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

φωτάκια-led-και-χριστουγεννιάτικα στολίδια-στο-σπίτι-ιδέες-

Απαλά χαλιά για πιο ζεστό σπίτι

Φυσικά τα χαλιά παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζεστασιά που προσδίδει ένα σπίτι. Γι’ αυτό και στρώνουμε χαλιά τον Χειμώνα. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε ένα απαλό και μοντέρνο χαλί για το σαλόνι σας και να το αναδείξετε με μερικά μάλλινα καλύμματα και διακοσμητικά με φωτάκια.

χαλιά-στο-σαλόνι-

χαλιά-στο-σαλόνι-ιδέες-

Μάλλινα καλύμματα για τον καναπέ και κεντητά μαξιλάρια καναπέ

Φυσικά η ζεστασιά ξεκινάει από τα παιδικά μας χρόνια. Κάθε φορά που σκεφτόμαστε ένα σπίτι ζεστό που σου παρέχει αγάπη και θαλπωρή γυρνάμε πίσω στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού. Έχοντας αυτή την σκέψη μας ήρθε και η παρακάτω έμπνευση. Μαξιλάρια για τον καναπέ και καλύμματα για τον καναπέ που παραπέμπουν στο χωριάτικο σπίτι.

μάλλινα-καλύμματα-και-πλεκτά-μαξιλάρια-καναπέ-

μάλλινα-καλύμματα-και-πλεκτά-μαξιλάρια-καναπέ-

Καναπέδες και μαξιλάρια σε κόκκινες αποχρώσεις

Αυτό μπορείτε να το υιοθετήσετε και σαν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά και σαν χειμερινή διακόσμηση γενικά. Αν θέλετε ένα πιο ζεστό σπίτι, παίξτε με τα χρώματα του κόκκινου, του μπεζ και του καρό σχεδίου. Είναι χρώματα και σχέδια που πραγματικά κάνουν το σπίτι πιο ζεστό.

μάλλινο-κάλυμμα-στον-καναπέ-

Κουβέρτα σαν κάλυμμα του καναπέ

Αν έχετε μία κουβέρτα που δεν χρησιμοποιείτε στον ύπνο τότε μπορείτε να την μετατρέψετε σε κάλυμμα και παράλληλα διακοσμητικό για τον καναπέ σας. Έτσι κάθε βράδυ θα σκεπάζεστε με αυτή την κουβέρτα και κάθε πρωί θα κάνετε το σαλόνι σας να μοιάζει πιο ζεστό εξαιτίας της ίδιας κουβέρτας.

κουβέρτα-στον-καναπέ-ιδέες-στη-διακόσμηση-

Βάλτε ξυλόσομπα στο σπίτι

Η ξυλόσομπα είναι μία οικονομική και πολύ αποτελεσματική λύση θέρμανσης για το σπίτι. Προσφέρει περισσότερη ζέστη και από τα καλοριφέρ και αυτό σας το λέμε βιωματικά. Έκτος αυτού κάνει τον χώρο να μοιάζει πιο χωριάτικο, vintage και ζεστό.

ξυλόσομπα-στο-σπίτι-ιδέες-στη-διακόσμηση-για-πιο-ζεστό-σπίτι-

Βάλτε μία πολυθρόνα κι ένα μάλλινο κάλυμμα δίπλα στην ξυλόσομπα ή στο τζάκι

Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το σπίτι να μοιάζει πιο ζεστό και θα κάνετε το σπίτι πιο φιλόξενο στους καλεσμένους σας. Ο καλεσμένος θα κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα και θα απολαμβάνει την ζεστασιά της ξυλόσομπας. Πόσο μεγαλύτερη ζεστασιά;

ιδέες-στη-διακόσμηση-για-πιο-ζεστό-σπίτι-

Μάλλινο κάλυμμα στο τζάκι

Φυσικά το μάλλινο κάλυμμα μπορεί να τοποθετηθεί στο τζάκι εφόσον το μπροστινό μέρος του τζακιού είναι μεγάλο και μπορείτε να τοποθετήσετε πράγματα τα οποία παράλληλα θα βρίσκονται μακριά από την φωτιά. Σίγουρα θέλει προσοχή όμως προσφέρει μία ζεστασιά στο σπίτι.

μάλλινο-κάλυμμα-μπροστά-στο-τζάκι-ιδέες-διακόσμησης-για-πιο-ζεστό-σπίτι-

ιδέες-διακόσμησης-για-πιο-ζεστό-σπίτι-

16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

ANNE MARIE – Είδη δώρων -αξεσουάρ – Διακόσμηση

16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

 

16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

16 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

Πηγή

All photos via Pinterest

About Μαρία Νικολοπούλου