Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Προτάσεις για διακριτικά γήινα νύχια…. και όχι μόνο!

Προτάσεις για διακριτικά γήινα νύχια…. και όχι μόνο!

Τα γήινα χρώματα είναι πολύ αγνά και ‘εύκολα’ για το μάτι, για αυτό και είναι διακριτικά και βολικά χρώματα για τα νύχια σου. Ένα γήινο μανικιούρ είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και είναι και κατάλληλο και για τη δουλειά όπου συνήθως δεν επιτρέπονται τα έντονα χρώματα.

Τα ουδέτερα, γήινα χρώματα συμβολίζουν την ηρεμία και την χαλάρωση. Είναι υπέροχα για ένα διακριτικό, κομψό και διαχρονικό μανικιούρ. Παρακάτω θα βρεις όμορφες ιδέες για απλά νύχια σε γήινους τόνους!

Λευκά και υπόλευκα νύχια!
άσπρα νύχια διακριτικό μανικιούρ υπόλευκα νύχια

 

Το λευκό είναι διαχρονικό και πολύ όμορφο για τα νύχια σου. Το άσπρο χρώμα θα κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πολύ περιποιημένα και καθαρά. Ρίξε μια ματιά και σε υπόλευκους τόνους οι οποίοι θα σου δώσουν ένα πολύ απλό και υγιές αποτέλεσμα!

 

Γκρι διακριτικό μανικιούρ!
γκρι μανικιούρ γκρι νύχια νύχια σε ανοιχτό γκρι χρώμα

 

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι πολύ χαλαρωτικές και μοντέρνες για τα νύχια σου. Το γκρι χρώμα γενικά θεωρείται κλασσικό, ισορροπημένο, πρακτικό και κομψό. Οι σκούροι τόνοι είναι κάπως πιο μυστηριώδεις και δραματικοί ενώ τα ελαφρύτερα γκρι είναι πολύ γλυκά και μίνιμαλ.

Λαδί νύχια!

λαδί νύχια

 πράσινο μανικιούρ πράσινα νύχια

Κομψά καφέ και μπεζ νύχια!
μανικιούρ νύχια σε καφέ απόχρωση καφέ νύχια

Το καφέ και το μπεζ είναι επίσης φανταστικά χρώματα για τα νύχια σου. Είναι πολύ μοντέρνα και classy, ειδικά για το φθινόπωρο. Δένουν αρμονικά με το χρώμα του δέρματος και δείχνουν πολύ κομψά. Και γυαλιστερά αλλά και ματ, τα καφέ, μπεζ και nude νύχια είναι μοναδικά!

Ομορφιά στην Κορινθία

Μαύρο χρώμα στα νύχια!

 


μαύρα νύχια με εφέ μαρμάρου μαύρα ματ νύχια μαύρα νύχια

Αν αγαπάς τα σκούρα νύχια, το μαύρο θα το λατρέψεις. Κάποιες πιο μοντέρνες ιδέες είναι τα ματ μαύρα νύχια, τα μαύρα νύχια με μαρμάρινο εφέ αλλά και τα blue black νύχια. Είναι έντονο και σοβαρό χρώμα, μπορείς όμως να παίξεις με διχρωμίες για να το φέρεις στα μέτρα σου!

Με πληροφορείες από το diva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου