Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

6 συμβουλές ντυσίματος για πιο “γεμάτους” άντρες

webkorinthosgematoi

Το σώμα διαφέρει πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το να έχεις καλή εμφάνιση με τα ρούχα που φοράς μπορεί να φαίνεται δύσκολο. Στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ απλό και αυτό το κάνει δύσκολο να το σκεφτείς. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις ρούχα που να τονίζουν διαφορετικά σημεία από αυτά που θέλεις να φανούν.

Για παράδειγμα, αν η κοιλιά σου λίγο πιο μεγάλη μπορείς να πάρεις ένα ρούχο που είναι πιο ανοιχτό στους ώμους και πιο κλειστό στην περιοχή της κοιλιάς. Με αυτόν τον τρόπο το μάτι του άλλου δε θα πέσει στην κοιλιά σου αλλά στους ώμους. Οι πιο γεμάτοι άντρες ψάχνουν ρούχα που να τους κάνουν να φαίνονται πιο αδύνατοι. Το θέμα είναι τι πρέπει να προσέξεις στα ρούχα σου για να το πετύχεις.

Τόνισε το ύψος και μείωσε το πλάτος

paxouloi antres

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο τρυπάκι να προσπαθείς να δείξεις ψηλότερος και πιο λεπτός. Ένα ρούχο με οριζόντιες γραμμές δε θα σε βοηθήσει καθώς σε παχαίνει ακόμα περισσότερο. Αν όμως οι γραμμές είναι κάθετες θα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλός. Επίσης, το μαύρο είναι γνωστό πως είναι ένα χρώμα που αδυνατίζει και τα συμπαγή χρώματα βοηθάνε στην αποτύπωση μιας σιλουέτας.

Φόρα ρούχα που είναι στο νούμερό σου

sumvoules antres

Ανεξάρτητα με την περιοχή που θες να κρύψεις, αυτή είναι η βασική συμβουλή. Υπάρχουν κάποιοι που φοράνε ρούχα μικρότερου μεγέθους για να φαίνονται πιο αδύνατοι. Αυτό όχι μόνο δεν βοηθάει την κατάσταση, αλλά την κάνει χειρότερη. Το πρώτο βήμα είναι να αρχίσεις να φοράς ρούχα που είναι στο μέγεθός σου.

Αν ένα ρούχο δεν σου κάνει θα τσαλακωθεί και θα χαλαρώσει. Επίσης, το μόνο που καταφέρεις είναι να τονίσεις τα σημεία που δε θέλεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας ένα ρούχο στον ράπτη σου για να το φτιάξει στα κυβικά σου. Το κόστος για να προσαρμόσεις το ρούχο πάνω σου είναι φθηνό και αξίζει τα λεφτά του.

Φόρα ελαφριά υφάσματα

sumvoules ntusimatos

Τα βαριά υφάσματα έχουν την ιδιότητα να προσθέτουν όγκο στο σώμα σου. Απεναντίας, τα ελαφριά υφάσματα κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο σωστά και μπορεί να σε βοηθήσει να ρυθμίσεις την θερμοκρασία του σώματός σου. Όσο πιο μεγάλο είναι το σώμα ενός ανθρώπου τόσο μεγαλύτερη είναι και η θερμοκρασία. Η υπερθέρμανση μπορεί να οδηγήσει σε λεκέδες ιδρώτα και μυρωδιές.

Αναλογίες

tips ntusimo antres

Από το κολάρο του πουκάμισου μέχρι την γραβάτα σου, θα πρέπει να είναι ανάλογο με το υπόλοιπο σώμα σου. Όπως ένα μικροκαμωμένος άνθρωπος φαίνεται άσχημα με μεγάλο κολάρο και φαρδιά γραβάτα, τόσο άσχημα φαίνεται και ένα γεμάτος άντρας όταν φοράει μικρό κολάρο με μικρό κόμπο. Ένα φαρδύ πουκάμισο με κολάρο και μια φαρδιά γραβάτα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να φαίνεσαι φυσιολογικός.

Κράτα τις τσέπες σου άδειες

sumvoules rouxa antres

Αν βάλεις στις τσέπες σου πορτοφόλι, τσιγάρα, κινητό και κλειδιά δημιουργείται μεγάλος όγκος. Δεν θες σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς θα τονίσει περιοχές που δε θα έπρεπε γιατί το ύφασμα τεντώνεται. Καλύτερα να κρατάς αυτά τα μικροαντικείμενα στις τσέπες από το σακάκι σου.

Άφησε γένια

Σχετική εικόνα

 

Η γενειάδα μπορεί να κρύψει το πάχος στον λαιμό που μπορεί να σε ενοχλεί και κάνει έναν άντρα να φαίνεται πιο αρρενωπό. Αν όμως αποφασίσεις να κάνεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι κάτι απλό. Τα γένια χρειάζονται περιποίηση για να δείχνεις ωραίος. Γι αυτό προσπάθησε να βρεις ένα στυλ που να σου ταιριάζει και να μην θέλει υπερβολική περιποίηση.

Πηγή

JBezirgiannis

About Μαρία Νικολοπούλου