Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

60.000 Βρετανοί σε αγώνα δρόμου για να φύγουν από τα 7 ελληνικά νησιά που μπήκαν στην «κόκκινη λίστα»

60.000 Βρετανοί σε αγώνα δρόμου για να φύγουν από τα 7 ελληνικά νησιά που μπήκαν στην «κόκκινη λίστα»

Σε συναγερμό έχουν τεθεί δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί -60.000, όπως αναφέρει η «Daily Mail»- που κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά που προστέθηκαν στην «κόκκινη λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς, αν δεν προλάβουν την προθεσμία επιστροφής στη χώρα τους, θα αναγκαστούν να παραμείνουν σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας, Γκραντ Σαπς, ανακοίνωσε χθες ότι οι Βρετανοί που βρίσκονται σε Λέσβο, Τήνο, Σέριφο, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθο πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα έως την προσεχή Τετάρτη στις 4 π.μ., ειδάλλως θα υποβάλλονται σε καραντίνα αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Βρετανία.

 

 

Αθλητικά στην Κορινθία

Αγώνας δρόμου για τους τουρίστες -Τρέχουν να αλλάξουν εισιτήρια
Από την ανακοίνωση αυτή και μετά, οι τουρίστες έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να αλλάξουν τα εισιτήριά τους, με πολλούς να κλείνουν πτήσεις την τελευταία στιγμή ώστε να μην μπουν σε αυτο-απομόνωση για δύο εβδομάδες στη Βρετανία. Σύμφωνα με την «Daily Mail» ωστόσο, οι παραθεριστές κάνουν λόγο για τεράστιες αυξήσεις στις τιμές για την επιστροφή τους στη Βρετανία, με μερικούς να πρέπει να πληρώσουν τρεις φορές περισσότερο από ό,τι είχαν προγραμματίσει.
Αλλοι πάλι είναι αντιμέτωποι με έναν δραματικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, καθώς η πτήση ενός παραθεριστή προσγειώνεται στις 4:20 π.μ., ενώ σε άλλη περίπτωση η λογίστρια Τζούλι Φριου έχει ένα στενό περιθώριο μόλις τριών ωρών μεταξύ της προγραμματισμένης άφιξής της στο Μπέρμιγχαμ και του

Σάλος με πτήση της TUI από Ζάκυνθο προς Ουαλία: 16 κρούσματα μέχρι τώρα -«Γεμάτη εγωιστές covidiots, χωρίς μάσκες»

Πηγή: iefimerida.gr

About Μαρία Νικολοπούλου