Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ – Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΠΑΠ Δ. Κορινθίων

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ – Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΠΑΠ Δ. Κορινθίων

«Είμαστε εδώ ως ΚΕΠΑΠ για τον δικό μας απολογισμό έργου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δημάρχου. Γνωρίζετε όλοι το έργο που επιτελούμε στο ΚΕΠΑΠ. Στα πολιτιστικά πραγματοποιείται πλήθος  ποιοτικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τους συλλόγους και τα τοπικά σχήματα. Οι σύλλογοι στο δήμο μας, πολιτιστικοί, χορευτικοί και αθλητικοί πραγματοποιούν σημαντικό έργο και φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Τα 3 χρόνια αυτά στις υποδομές έχουμε κάνει πάρα πολλά. Όταν αναλάβαμε παραλάβαμε 13 γήπεδα γερασμένα. Τα συντηρούμε και τα εκσυγχρονίζουμε. Στο γήπεδο των Εξαμιλίων έγιναν πρωτόγνωρες παρεμβάσεις προκειμένου η ιστορική ΔΑΦΝΗ Εξαμιλίων να μπορεί να παίξει. Το γήπεδο ήταν ανενεργό για 5 χρόνια, κατεστραμμένο. Στο γήπεδο του Άσσου όταν αναλάβαμε ήταν επίσης κατεστραμμένο από τα φαινόμενα της πλημμύρας. Η ομάδα έπαιζε για 2 χρόνια εκτός έδρας. Το συντηρήσαμε, το στηρίξαμε και η ομάδα επέστρεψε στο γήπεδο της. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις.

Όλα τα γήπεδα πλέον έχουν φωτισμό led, μια μεγάλη παρέμβαση από πλευρά μας. Όλα τα γήπεδα μας απέκτησαν άδειες και είναι πρωτοφανές. Προχωρήσαμε με τοπογράφο μηχανικό σε όλες τις ενέργειες και έτσι σήμερα τα 13 γήπεδα μας έχουν άδεια!

Στο γήπεδο της Κορίνθου, επίσης κατορθώσαμε μετά από 50 χρόνια να βγάλουμε άδεια νόμιμη και μόνιμη. Οι παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο είναι συνεχείς.

Αγοράσαμε την τέντα που έκλεισε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ. Κάποιοι το λένε τσαντίρι όμως αν ρωτήσετε τα σωματεία θα δείτε ότι αυτή η παρέμβαση τους επέτρεψε να στεγάσουν τις ακαδημίες τους και να τις ανακουφίσουν.

Τα παιδιά που υπάρχουν σήμερα είναι πολλά και οι ανάγκες τεράστιες. Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή θα προχωρήσουν σε τέτοια έργα γιατί είναι απαραίτητα.  

Το ΚΕΠΑΠ θα προχωρήσει σε αναλυτική συνέντευξη τύπου για την καταγραφή του έργου του πολύ σύντομα.

Σας ευχαριστώ!

Βρείτε το Video της εισήγησης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=h53Ft0eL90k

 

About Μαρία Νικολοπούλου