Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

7 Σημάδια ότι είσαι με έναν καλό σύντροφο!

7 Σημάδια ότι είσαι με έναν καλό σύντροφο!

Είχα μια συζήτηση τις προάλλες που έπινα καφέ με τις φίλες μου σχετικά με τους άντρες και τις σχέσεις. Αναρωτιόμασταν τι είναι αυτό που τελικά μας οδηγεί να είμαστε με κάποιον. Γιατί θετικό να έχει ένα όμορφο παρουσιαστικό, θετικό να έχει στοιχεία τον χαρακτήρα του που μας αρέσουν, αλλά πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό. Τι είναι; Είναι τα μικρά πράγματα που θα κάνει για να σου δείξει την αγάπη του και το πόσο σε νοιάζεται.

Ουσιαστικά είμαστε με κάποιον που μπορεί να μας προσφέρει μια υγιή σχέση και έχει όλα τα στοιχεία του καλού συντρόφου. Θα αναρωτιέσαι, σαφώς, ποια είναι τα σημάδια ότι είσαι με έναν καλό σύντροφο. Θα στα παρουσιάσω ένα προς ένα παρακάτω. Πιστεύω θα συμφωνήσεις και εσύ πως εάν ο σύντροφος σου έχει αυτά τα θετικά στοιχεία, έχεις κάνει μια καλή επιλογή.

Πως είναι ένας καλός σύντροφος

Όλα για τον άνδρα εδώ

Πάντα σου δείχνει πόσο σ’ αγαπάει

eftichismeni kopela se agkalia agoriou

Δεν σου το λέει μόνο, αλλά στο δείχνει κάθε στιγμή. Από το πρωί που θα ξυπνήσεις και θα είσαι αναμαλλιασμένη και θα σε χαζεύει, μέχρι και το βράδυ που μπορεί να βγείτε ραντεβού. Νιώθεις ότι έχεις βρει τον σωστό σύντροφο γιατί μπορείς να καταλαβαίνεις ότι σ’ αγαπάει. Δεν αμφιβάλεις για τα συναισθήματα του και δεν αναρωτιέσαι συνεχώς αν όλα θα πάνε καλά.

 

Σε υποστηρίζει σε οποιαδήποτε απόφαση

agkaliasmeno zevgari

Θέλεις να γυρίσεις πίσω στα θρανία; Θέλεις να παραιτηθείς γιατί δεν πάει άλλο στην δουλειά που βρίσκεσαι; Θα σταθεί δίπλα σου σε οποιαδήποτε απόφαση. Και δεν θα είναι σε στυλ “ό,τι θέλεις κάνε, δε με νοιάζει”. Θα ασχοληθεί να το συζητήσετε, να σε ακούσει και να σου δώσει κάποια συμβουλή. Ακόμα και αν έχει ενστάσεις, θα σου σταθεί σε κάθε απόφαση σου.

Σε κάνει να νιώθεις πάντα όμορφη

storgiko fili

Πόσο σημαντικό είναι να είμαστε με έναν άνθρωπο που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας; Ένας καλός σύντροφος μπορεί απλά και μόνο με ένα φιλί να σου χαρίσει αυτό το συναίσθημα. Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά και οι πράξεις είναι εκείνες που μιλούν πιο δυνατά. Κράτα εκείνον που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, ακόμα και τις στιγμές που εσύ δεν τον αγαπάς και τόσο.

 

Είναι ανοιχτός απέναντι σου

zevgari sti thalassa

Συζητάει μαζί σου για τις σκέψεις του, τα προβλήματα του, τις προσωπικές του ανησυχίες. Η βάση μιας σχέσης είναι η επικοινωνία και όταν δεν υπάρχει επικοινωνία, θα υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα. Όταν είσαι μαζί με κάποιον ο οποίος σου δείχνει τον εαυτό του από όλες τις πλευρές και φυσικά αυτό υπάρχει και από την μεριά σου, τότε υπάρχει μια καλή βάση επικοινωνίας.

Σε σέβεται ακόμα και όταν μαλώνετε

notebook skini agkalia

Ξέρεις πολύ καλά ότι οι καυγάδες μπορεί να καταλήξουν πολύ άσχημα. Γιατί μέσα στα νεύρα και στην ένταση δεν είναι λίγες οι φορές που ξεπερνάμε τα όρια και μιλάμε πολύ άσχημα ο ένας για τον άλλον. Εάν ο σύντροφος σου ακόμα και σε αυτές τις στιγμές εντάσεις, επιλέγει να σου φερθεί με σεβασμό και να μην σε υποβαθμίσει σε καμία περίπτωση, απλά κράτα τον για πάντα.

 

Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια μαζί του

simadia oti eisai me kalo sintrofo, ediva.gr

Αχ, αυτή η αγκαλιά που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να σε πειράξει, πόσο εθιστική είναι; Γιατί τελικά τι ζητάμε οι γυναίκες; Έναν άντρα που να μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια δίπλα του. Να μας βγάζει την σιγουριά και την σταθερότητα που θέλει ο καθένας σε μια σχέση. Ένας καλός σύντροφος έχει αυτή την γεμάτη ασφάλεια και ηρεμία αγκαλιά. Πόσο μαγικό όταν συμβαίνει.

Σε εκπλήσσει

agori kanei dwro sti kopela tou

 

Ξέρει ότι έρχεται ένας αγαπημένος σου καλλιτέχνης και πριν προλάβεις να το προτείνεις σου έχει ήδη εισιτήρια για δύο. Ξέρει ότι έχεις μια πιεστική μέρα στη δουλειά και αποφασίζει να μαγειρέψει ή να παραγγείλει. Όταν ο σύντροφος σου σε εκπλήσσει με τέτοιους τρόπους, τότε σίγουρα σκέφτεται μόνο εσένα και την σχέση σας.  Μην ξεχνάς ότι άπαξ και τον βρεις, καλό θα ήταν να υπάρχει μια τέτοια αντιμετώπιση και από πλευράς σου.

About Μαρία Νικολοπούλου