Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

7 Τάσεις στα κουρέματα της Άνοιξης 2022

7 Τάσεις στα κουρέματα της Άνοιξης 2022

Αν καιρό τώρα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022 είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Σίγουρα η καθεμία από εμάς θα βρει κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει. Επίσης, πέρα από το αισθητικό κομμάτι, παρατηρούμε ότι η μόδα πλέον ευνοεί και την πρακτικότητα και τις ανάγκες μας. Θα δεις πολλά κολακευτικά κουρέματα για κάθε είδος μαλλιού και προσώπου και αρκετά τα οποία δεν προϋποθέτουν πολύ styling και είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για την άνοιξη 2022

 

Φιλάρισμα αλά 90’s

Φιλάρισμα αλά 90's

Το φιλάρισμα στα μαλλιά είναι ένα από τα συνηθέστερα χτενίσματα, τα οποία αγαπούν όλες οι γυναίκες. Ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και προσδίδουν όγκο στα μαλλιά. Αυτό που θα δούμε πολύ τη φετινή άνοιξη είναι το φιλάρισμα που κυριαρχούσε τη δεκαετία του ’90. Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι τα layers ξεκινούν από το σαγόνι και κατεβαίνουν μέχρι κάτω, ενώ επίσης οι άκρες είναι πιο γυρισμένες και καμπυλωμένες.

Γαλλικό καρέ – τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022

Γαλλικό καρέ - τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022

Το καρέ είναι ακόμα ένα διαχρονικό κούρεμα, το οποίο επιλέγει μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού. Υπάρχουν πολλά είδη καρέ, αλλά αυτό που θα κυριαρχήσει αυτή την άνοιξη είναι το γαλλικό. Το γαλλικό καρέ χαρακτηρίζεται από το πολύ κοντό του μήκος, το οποίο φτάνει ως το σαγόνι ή πολλές φορές τα ζυγωματικά. Επίσης, ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι οι γυρισμένες προς τα μέσα άκρες, ενώ συχνά συνοδεύεται και από κοντές αφέλειες.

Bixie κούρεμα

Bixie κούρεμα

Αν πάντα σου άρεσε το pixie cut, αλλά δεν τολμούσες το τόσο κοντό μήκος, το bixie cut είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια. Όπως φανερώνει και το όνομά του, είναι ένα μείγμα pixie και bob καρέ. Συνδυάζει το κοντοκουρεμένο μαλλί στην κορυφή και τις πιο μακριές άκρες κάτω. Είναι η απόλυτη τάση του 2022 και αξίζει μια δοκιμή!

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

Bottleneck bangs – τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022

Bottleneck bangs - τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022

Και ενώ τα curtain bangs έχουν δείξει τη δυναμική τους τα τελευταία χρόνια και παραμένουν αγαπημένη επιλογή, η φετινή άνοιξη ανήκει στα bottleneck bangs. Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα, είναι ένα κούρεμα που θυμίζει το τον λαιμό του μπουκαλιού. Είναι ουσιαστικά αφέλειες μέχρι τα φρύδια στο κέντρο και πλαϊνές που φτάνουν μέχρι και το πηγούνι, ενώ δημιουργούν μια χαρακτηριστική καμπύλη γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά.

Πολύ κοντό στις τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022

Πολύ κοντό στις τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης 2022

Η άνοιξη 2022 μας καλεί να είμαστε τολμηρές και να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα κοντά μαλλιά, όπως ένα κλασικό αγορέ κούρεμα. Αν, μάλιστα, αναζητάς ένα εύκολο κούρεμα, το οποίο δε θα χρειάζεται ιδιαίτερο styling, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις. Φυσικά μπορείς εσύ να επιλέξεις το μήκος, ανάλογα με τα γούστα σου.

Make-Up Beauty Bars

Bowl cut με φιλάρισμα

Bowl cut με φιλάρισμα

Αν είσαι φαν της δεκαετίας του ’90, σίγουρα θα θυμάσαι το χαρακτηριστικό bowl cut που κυριαρχούσε τότε. Ειδικότερα, ήταν το κούρεμα με τη χωρίστρα στη μέση ή και χωρίς, το οποίο θύμιζε κουρτίνα γύρω από το πρόσωπο. Αυτή την άνοιξη παρατηρούμε μια ανανεωμένη εκδοχή του, με την προσθήκη διάφορων layers.

70’s όγκος στα μαλλιά

70's όγκος στα μαλλιά

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το υπέροχο και γεμάτο όγκο μαλλί της Farrah Fawcett από τη δεκαετία του ’70. Ελαφρώς κυματιστό και fluffy, με εξίσου πλούσιες αφέλειες. Είναι πλέον γεγονός ότι αυτή η τάση επιστρέφει αυτή την άνοιξη και το flat μαλλί θα αντικαταστήσει το πλούσιο με πολύ όγκο.

 

Αυτές είναι οι βασικότερες και πιο ιδιαίτερες τάσεις που θα δεις στα γυναικεία κουρέματα αυτή την άνοιξη. Αν θέλεις να κάνεις μια ανανέωση και σου αρέσει κάποια από τις ιδέες, τώρα είναι η ώρα.

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου