Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κορινθία : Πού να φας καλά αυτό το καλοκαίρι ….

Κορινθία : Πού να φας καλά αυτό το καλοκαίρι ….
 . Έρχεσαι για φαγητό στη Κορινθία  και δεν ξέρεις που να πρωτοπάς! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και είναι γεγονός πως πρέπει να …ψαχτείς αρκετά μέχρι να αποφασίσεις πού θα καθίσεις. Το ίδιο …ζόρι τράβηξαν  και κάτι φίλοι μας πρόσφατα  που τους βοηθήσαμε και τα κατάφεραν ! Βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για θαλασσινά, κρεατικά, ζυμαρικά, ακόμη και για ωραία μεζεδάκια.. και τους τα συστήσαμε … !

Τα γραφικά ταβερνάκια,  ή πολυτελή εστιατόρια  με το βαθύ μπλε της θάλασσας , θα σας κάνουν  να πιστέψετε πως η ζωή είναι ωραία και όπως λέει και μια παλιά Ελληνική ταινία “Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ”

Καφέ, εστιατόρια, μπαρ, all day στέκια που κάνουν το Κορινθιακό Καλοκαίρι ακόμα καλύτερο
Ερωτική, διαθέσιμη, πάντα υποσχόμενη. Η Κορινθία  ανήκει στο καλοκαίρι. Είναι η εποχή της, θάλασσα και τραπέζια στον ήλιο .

Καλοκαίρι στην Κορινθία ,η στιγμή που τα τραπέζια βγαίνουν στις παραλίες  και τα γιασεμιά ανθίζουν. Η στιγμή που  πάλι δίνουμε ραντεβού στις πλατείες και τα θερινά σινεμά. Μαζευόμαστε σε τραπέζια που κοιτούν το φεγγάρι, μαζί με φίλους καλούς και όλους τους μεζέδες που αγαπάμε.

Γι αυτό εμείς στο webkorintos  βρήκαμε στέκια στην Κορινθία, που μπορείτε να περάστε υπέροχα , χωρίς να σας φύγει μια περιουσία.

ΔΕΙΤΕ  ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ – ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΟΥΖΕΡΙ – Η ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

Απέραντο Γαλάζιο στο   SEA & SAND

 

Ακριβώς πάνω στο κύμα στην  παραλία των Ισθμίων  το sea & sand  προσφέρει αυτό ακριβώς που δηλώνει και η ονομασία του:  SEA & SAND  καλοκαίρι ήλιος απέραντη θέα στα νερά του Σαρωνικού.

Το SEA & SAND BAR Restaurant είναι το πολυτελές εστιατόριο στην παραλία των Ισθμίων , που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα.

Με τραπεζάκια στην ακρογιαλιά, σερβίρει πληθώρα γευστικών προτάσεων  για όσους έχουν  καλό γούστο και αίσθηση του ωραίου  …. σίγουρα  θα το προτιμήσετε.

Θέατρο

 

Κοσμοπολίτικη αύρα και φαγητό και γλυκό πολλών αστέρων έφερε στην πόλη μας το εστιατόριο – καφέ ΘΕΑΤΡΟ.

Και μόνο για την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον Κορινθιακό που προσφέρει το εστιατόριο-καφέ  ΘΕΑΤΡΟ αξίζει να το επισκεφθούμε αφού βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης…

H συνέχεια εδώ

Θάλασσες

 

Με προνομιακή τοποθεσία πάνω στην θάλασσα του Λεχαίου είναι “οι θάλασες”

Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις σε μεσογειακή προσέγγιση… Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας δίπλα στη θάλασσα προσφέρει το εστιατόριο ΘΑΛΑΣΣΕΣ. Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από περιοχές της Ελλάδας εκτελεσμένες μοντέρνα, αλλά και παραδοσιακά πιάτα της μαμάς και φρέσκα θαλασσινά.

Σε χαλαρό και ήσυχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα σε ένα χώρο που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες για όλη την οικογένεια.

ΑΛΜΥΡΙΚΙ 

 

Πλάι στο κύμα, κάτω από τ’αστέρια σας σερβίρονται υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις στο φως του φεγγαριού… ενώ  τα σαββατοκύριακα οι βραδιές πλαισιώνονται από ζωντανή μουσική… Ιδανικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια, για όμορφες στιγμές με το άνθρωπό σας που θα σας μείνουν αξέχαστες! .

H συνέχεια εδώ

 

Σπιτική τραπεζαρία με μεζέδες, ψητά της ώρας και μοναδικά πιάτα θαλασσινών. Σε κάθε πηρουνιά απολαμβάνεις την αίσθηση πως έχεις στο τραπέζι σου όλο το θησαυρό του Κορινθιακού. Η γευστική αρμονία της σε παρασέρνει να τα δοκιμάσεις όλα. Δεν είναι μόνο ότι όλα είναι φρέσκα, είναι και η αγάπη όλων στην ψαροταβερνα «ΘΕΑΛΟΣ» για τα θαλασσινά που αναδεικνύουν τη γεύση όλων των ψαριών. Κλασσικές συνταγές με μοντέρνα προσέγγιση και μεγάλη γκάμα σπεσιαλιτέ σε κερδίζουν από το πρώτο κιόλας πιάτο…

H συνέχεια εδώ

ΑΙΘΡΙΟ 

 

.Στο ΑΙΘΡΙΟ θα βρείτε κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι,εκτός από τα κρεατικά, μεγάλη ποικιλία από πιάτα θαλασσινών σε συνοδεία από ούζο, κρασί, τσίπουρο ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Δοκιμάστε γευστικά κυρίως πιάτα όπως καλαμάρι φρέσκο στα κάρβουνα, χταποδάκι στα κάρβουνα,καλαμαράκια τηγανιτά,σαρδέλες ψητές,γαβράκι τηγανιτό,μπακαλιάρο με σκορδαλιά, γαριδομακαρονάδα και γαρίδες τηγανιτές ή ψητές… Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φρέσκες μας σαλάτες αλλά και τα γευστικά μας ορεκτικά.

 

Παραδοσιακή ταβέρνα “ΜΑΝΝΑ” … Γευστικό σημείο αναφοράς στο Λουτράκι.

Ταβέρνα “manna”  εδώ η απόλαυση συναντά την ποιότητα, μέσα από επιλογές υψηλής γαστρονομίας, παντρεμένες υπέροχα με παραδοσιακές συνταγές άπειρης νοστιμιάς.

Η συνέχεια εδώ

Για τους λάτρεις της γουρουνοπούλας και της γκιόσας το μοναδικό ¨Κονάκι.

Για τους λάτρεις του καλού φαγητού που αρέσκονται στα φρέσκα καλοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα,  το ΚΟΝΑΚΙ  είναι η πρώτη επιλογή που σκέφτονται…

Με ασυναγώνιστη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ψητά της ώρας δικής τους παραγωγής, ποτό, μουσική και πολύ κέφι αλλά και καθημερινά λαχταριστή και πολύ φθηνή προσφορά σε γουρουνοπούλα και γκιόσα, το ΚΟΝΑΚΙ έχει κλέψει τις καρδιές όλων των καλοφαγάδων!

Η συνέχεια εδώ

Για εσάς που  δεν αγαπάτε την θάλασσα  και προτιμάτε το βουνό σας έχουμε την λύση 

 

Εστιατόρια της Κορινθίας

ΚΑΜΑΡΕΤΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Εκτός από τα παραδοσιακά ψητά κρέατα και φαγητά, εδώ θα απολαύσετε φρέσκες πραγματικά πατάτες, χόρτα του βουνού, σαλάτες, διάφορα εκλεκτά ορεκτικά και πολλές άλλες νοστιμιές που θα ολοκληρώσουν την γευστική σας αυτή εκδρομή στο μαγευτικό αυτό… Η συνέχεια εδώ

Ταβέρνα Τα Πίσια

Στους  πρόποδες των Γερανείων, περιτριγυρισμένο από τα έλατα και την πλούσια βλάστηση του βουνού, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πίσια, βρίσκεται η ταβέρνα Τα Πίσια.

Κοντινός προορισμός, Μαγευτικό τοπίο, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, εξαιρετική κουζίνα, αυθεντικές γεύσεις που θα θυμάστε καιρό!

Η συνέχεια εδώ

Ορεινή Ταβέρνα «Η ΘΕΑ»

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω σε έναν λόφο στο πανέμορφο Θροφαρί Κορινθίας βρίσκεται η Ορεινή Ταβέρνα «Η ΘΕΑ» που δεν πήρε τυχαία το όνομά της αφού το σημείο που βρίσκεται είναι το καλύτερο «μπαλκόνι» που μπορείτε απολαμβάνοντας το φαγητό σας να θαυμάσετε την θέα προς τον Κορινθιακό, που θα σας ξεκουράσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας…Πεντανόστιμα φαγητά, παραδοσιακές συνταγές και ψητά της ώρας όλα ψημένα σε χωριάτικο φούρνο..
Η συνέχεια εδώ

 

About Μαρία Νικολοπούλου