Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταγγελία : Δοθήκαν υποσχέσεις για τον χώρο στα Τσακώνικα αλλά… Η Δημοτική αρχή “Φωνή βοώντος εν τη ερήμω”

Καταγγελία : Δοθήκαν υποσχέσεις για τον χώρο στα Τσακώνικα αλλά… Η Δημοτική αρχή “Φωνή βοώντος εν τη ερήμω”
Καταγγελία του  Θωμά Κεφοκέρη,  για τον εγκαταλελημένο χώρο  από την Δημοτική αρχή ,απέναντι από το σπίτι του στα Τσακώνικα .Συμφωνα με τον ίδιο ,παραμμένει  παρατημένος εδώ και χρόνια , παρά τις υποσχέσεις πως σύντομα θα διαμορφωθεί και θα γίνει  πόλος έλξης και σημείο αναφοράς  για όλη την περιοχή.
Δείτε την καταγγελεία:
Καλημέρα από την βροχερή Σπιναλόγκα της Κορίνθου….
Με μεγάλη απογοήτευση και παρά τις συνεχόμενες αναρτήσεις μου και όχι μόνο η δημοτική αρχή δεν μπήκε στον κόπο να έρθει να μας ακούσει στο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και πολύ πολύ καιρό.
Αφού λοιπόν μας δείχνουν επιδεικτικά ότι μας έχουν γραμμένους στα παλιά των υποδημάτων τους εδώ και έναν χρόνο ξεκινάμε λοιπόν από αύριο την συγκέντρωση υπογραφών σε υπόμνημα ώστε να κατατεθεί προς το δημοτικό συμβούλιο και για να ενημερωθούμε σε τι φάση βρίσκεται με αυτό το μικρό έργο.
Δεχόμαστε ότι είσαστε για τα μεγάλα έργα όπως λέτε αλλά δεν δεχόμαστε να υπάρχει αδιαφορία για ένα έργο που θα έπρεπε να το έχετε κάνει εδώ και έξι μήνες όπως είχε δεσμευτεί προσωπικά ο δήμαρχος Κορινθίων και ο αντιδήμαρχος έργων.
Η ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΑΚΟΥΕΙ…..????
Ακολουθούν φωτογραφίες

About Μαρία Νικολοπούλου