Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου  είναι ένας ζωντανός Αυτοδιοικητικός  οργανισμός, ικανός να δώσει λύσεις σε μεγάλα ζητήματα.

Μια Περιφέρεια που μπορεί με τις πολιτικές της να διαμορφώσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών της.
Μια Περιφέρεια που μπορεί να καλύψει κενά και δυσκολίες του κεντρικού κράτους και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τις δικές της προοπτικές τόσο για τον τόπο όσο και για τους πολίτες.

Ως μέλη δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου εκφράζουμε την κοινή πεποίθηση ότι η Κορινθία μας, η είσοδος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα επόμενα χρόνια , πρέπει και μπορεί να γίνει  μια Περιφερειακή Ενότητα πρωταγωνίστρια σε όλους τους κλάδους της τοπικής, εθνικής και ευρωπαικής οικονομίας: με τα πολύτιμα προιόντα της, το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό της απόθεμα, την κομβική γεωγραφική της θέση και κυρίως τους δημιουργικούς ανθρώπους της.

Πιστεύουμε ότι η επιδίωξη συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων είναι βαθιά ριζωμένη στη λογική και την κουλτούρα της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προχωρώντας ένα βήμα μπροστά δημιουργούμε και συμμετέχουμε σε ένα προοδευτικό μέτωπο συνεργασίας,
επιδιώκοντας την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών της Κορινθίας μας.

Δίνουμε προτεραιότητα στις ιδιαίτερες ανάγκες του Νομού για  σωστή και καθαρή διαχείριση των υδάτινων πόρων , την οικονομική  ανάκαμψη μέσω συγκεκριμένης Αγροτικής πολιτικής και ένα δυναμικό σχέδιο δράσης για τις πράσινες επιφάνειες και τις χρήσης Γης.

Κύριος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να απευθυνθεί στο σύνολο της κοινωνίας της Κορινθίας, επιδιώκοντας τη συμπόρευση όλων των ενεργών δυνάμεων του Νομού , των ανθρώπων  που μοιράζονται την ίδια αντίληψη, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων.

Ένας αυτοδιοικητικός πυλώνας που   θα προωθεί την κοινωνική συνοχή,  θα συμβάλλει στην αύξηση των θέσεων απασχόλησης,  που θα εφαρμόζει αναπτυξιακές πολιτικές για την αγροτική οικονομία.
Όλοι μαζι μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας διαμορφώνουμε τις συνθήκες για την Πελοπόννησο των επόμενων δεκαετιών.
Δίνοντας προτεραιότητα  στην Κορινθία μας που πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει .

Πράσινη Πελοπόννησος   Νέα Πελοπόννησος
Βάκης Μπεχράκης             Πέτρος Τατούλης

About Μαρία Νικολοπούλου