Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

8 πράγματα που θα σας οδηγήσουν στην σωστή επιλογή νυφικού

webkorinthos.νυφικα

Έτοιμες για το πολυπόθητο shopping; Δείτε τι πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας, πριν ξεκινήσετε να δοκιμάζετε φορέματα.

1. Το budget σας
Πρέπει να ξέρετε μέχρι πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε πριν καν μπείτε σε κάποιο οίκο νυφικών. Εάν ξεφύγετε, θα σας δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα αργότερα.

2. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά
Ερωτευτήκατε το πρώτο φόρεμα που δοκιμάσατε; Αν εμπιστεύεστε το γούστο σας, τότε μην διστάζετε. Θα το αγαπήσουν κι όσοι σας δουν να το φοράτε.

10456426_981527645221102_1983314209853579873_n 3. Ο σωματότυπός σας
Το να δοκιμάζετε λάθος σχέδιο για το σώμα σας μπορεί εύκολα να σας αποκαρδιώσει. Τα φορέματα όταν τα φορούν μοντέλα, δείχνουν τελείως διαφορετικά, γι’ αυτό δοκιμάστε σχέδια που κολακεύουν το σώμα σας.

4. Το να είστε ανοιχτόμυαλη
Δοκιμάστε διαφορετικά στιλ και όχι μόνο ένα όσο κι αν σας αρέσει. Όσον αφορά το τι σας πηγαίνει και τι όχι, μπορεί να εκπλαγείτε. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές και μεταποιήσεις στα περισσότερα νυφικά προκειμένου να ταιριάζουν στο σώμα σας. Φωτογραφία του χρήστη Jiouli Wedding Couture.

Μερικές γυναίκες χρειάζονται επιβεβαίωση, πως έκαναν 
την σωστή επιλογή. Αν όμως, ανήκει όχι σε εκείνες αλλά στη συνοδεία τους, αυτό μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθησή τους.

5. Η τοποθεσία
Ειδικά αν ο γάμος ή η δεξίωση γίνεται δίπλα στο κύμα, ένα ballgown φόρεμα, όσο όμορφο κι αν είναι δεν ενδείκνυται για την περίπτωση.

6. Το να μην αφήσετε άλλους να διαλέξουν για σας
Μερικές γυναίκες χρειάζονται επιβεβαίωση, πως έκαναν την σωστή επιλογή. Αν όμως. η τελική επιλογή ανήκει όχι σε εκείνες αλλά στη συνοδεία τους, αυτό μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθησή τους. Είναι σημαντικό να μιλήσετε με τους φίλους σας για το πως θέλετε να είστε ως νύφη, όταν τους καλέσετε να έρθουν μαζί σας. Πρέπει να καταλάβουν τι ψάχνετε για να μην σας οδηγήσουν λάθος.

Φωτογραφία του χρήστη Elegance Γάμος & Βάπτιση.

7. Το αλάνθαστο ένστικτό σας
Μπορεί να σας στενοχωρήσει αν φίλοι και συγγενείς δεν ξετρελάθηκαν με το νυφικό που διαλέξατε. Να θυμάστε όμως, πως όταν μια νύφη ξέρει τι θέλει πρέπει να εμπιστευτεί τον εαυτό της.

Φωτογραφία του χρήστη Elegance Γάμος & Βάπτιση.

8. Το κόστος των αξεσουάρ
Μην ξεχνάτε ότι τα αξεσουάρ χρειάζονται κι εκείνα χρήματα. Οπότε  μην αφήσετε ελάχιστα για τα παπούτσια.

http://www.gamos.gr

ELEGANCE – Α. ΖΑΡΡΗ – Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΟΕ

About Μαρία Νικολοπούλου