Μία συνταγή βασισμένη στην παραδοσιακή σμυρναίικη κουζίνα με σύγχρονες πινελιές . Την βρήκα στο διαδίκτυο και αφού λοιπόν με συμβούλεψε να βρέχω τις παλάμες μου με κόκκινο κρασί την ώρα που πλάθω τα σουτζουκάκια. την δοκίμασα και σας την παρουσιάζω ανεπιφύλακτα.
Υλικά για τα σουτζουκάκια
1. 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, από λάπα
2.100 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
3.1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί
4.¼ κ.γ. σόδα μαγειρικής
5.1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
6.2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
7.3 κ.σ. ελαιόλαδο
8.Αλάτι
9.Πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα
1.800 γρ.ντομάτα κονσκασέ
2.50 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
3.1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
4.1 κ.γ. ντοματοπελτέ
5.2 μπαχάρια
6.Ζάχαρη (προαιρετικά)
7.Αλάτι
8.Πιπέρι
Tα καλύτερα Κρεοπωλεία