Φτιάξτε καπνιστά λουκάνικα όπως παλιά με μικρά κομματάκια χοιρινού κρέατος! Ναι, μπορούμε να τα φτιάξουμε όλοι! Αγαπημένη συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου. Καλαματιανά λουκάνικα με φλούδες από πορτοκάλι και κρασί, καπνισμένα στο τζάκι με τα αρώματα από φρέσκα φύλλα πορτοκαλιάς, δεντρολίβανου, θρούμπι, ελιάς, δάφνης και κυπαρίσσι! Μοναδικά στη γεύση!!!!!! Χειροποίητα λουκάνικα με τον παραδοσιακό χωριάτικο τρόπο, με χοιρινό κρέας και φυσικά έντερα.
Με το λιπάκι τους να τα νοστιμίζει και να τρέχει πάνω στα κάρβουνα καθώς ψήνονται! Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη αλλά θέλει το χρόνο της στο στάδιο του καπνίσματος. Αν έχετε τζάκι (απαραίτητο για το κάπνισμα) είναι κρίμα να μην φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα λουκάνικα! Φυλάσσονται στην κατάψυξη ή παστώνονται και διατηρούνται έτσι για όλο το χρόνο. Μεζές που σου τρέχουν τα σάλια!!