Εμφάνιση 10 από 10 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

Η μέθοδος εκγύμνασης Pilates έχει αποδειχτεί ως μία από τις πλέον αποτελεσματικές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλές star έχουν μυηθεί στα μυστικά της και την ακολουθούν φανατικά.

Ανακάλυψε τώρα την μεγαλύτερη ποικιλία αθλητικών ειδών στην Κορινθία σε παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ και εξοπλισμό των πιο επώνυμων brands αλλά και τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς στο CARMELO ΔΙΟΝΑΣ!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ

To ENTASIS Health & Fitness Club αποτελεί τον απόλυτο προορισμό αναζωογόνησης και χαλάρωσης, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, δίνοντας άλλη διάσταση στην έννοια των fitness clubs.

Kάψε το λίπος και ανέδειξε του μυς με αυτό το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Γυμναστικής και Διατροφής από το FITNESS AND MUSCLE – ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

Σας περιμένουμε για να σας παρέχουμε με την εμπειρία μας κάθε πληροφορία – συμβουλή για την επιλογή του ποδηλάτου που σας ταιριάζει.

ΑΙΘΟΥΣΑ BOWLING - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Ο καλύτερος πολυχώρος διασκέδασης στο κέντρο της Κορίνθου όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας παίζοντας Bowling, Μπιλιάρδο, Games ή σερφάροντας στο Διαδίκτυο με δωρεάν wi-fi…

Σας περιμένουμε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, να διασκεδάσετε και να πιείτε τον καφέ σας στους άνετους χώρους του Mesogeios Bowling & Billiards σε ένα φιλικό περιβάλλον στο Κιάτο

Το “PALLADIO GYM” καταφέρνοντας να συνδυάσει ποιοτικές υπηρεσίες, με τις καλύτερες τιμές έχει αξιολογηθεί πλέον ως το πιο αγαπητό και προσιτό, για όλους, γυμναστήριο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του fittnes η εταιρείας ΧTREME εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία που ανέπτυξαν οι πιο καταξιωμένες εταιρίες του χώρου διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και…

Διδάσκονται: Παραδοσιακές Πολεμικές Τέχνες του Ναού Σαολίν, Εσωτερικές Πολεμικές Τέχνες (Τάι Τσι, Πα Κουά κ.α), Ενεργειακές ασκήσεις για την βελτίωση της υγείας και της ζωτικότητας (Τσι Κουνγκ)