Εμφάνιση 10 από 10 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

Κάθε φροντίδα στα μαλλιά μας, είναι για το κομμωτήριο DS μία δημιουργική στιγμή, ωστόσο τα βραδινά, επίσημα και νυφικά χτενίσματα, κάθε φορά αποτελούν μία πρόκληση.

Στο κομμωτήριο GEORGE δίνεται πολύ μεγάλη σημασία στην σωστή υποδοχή, στο σεβασμό του πελάτη, αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων περιποίησης για τον άνδρα και το παιδί, με συνέπεια, σωστό αποτέλεσμα και προσιτές τιμές.

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ - ΑΝΔΡΙΚΕΣ - ΠΑΙΔΙΚΕΣ

Σε ένα εξαιρετικά χαρούμενο, άνετο, φιλικό με άριστη εξυπηρέτηση περιβάλλον, παρέχουν Hair styling, Κομμώσεις, βαφές, χτενίσματα βραδινά και νυφικά, φροντίδα, περιποίηση & αναδόμηση μαλλιών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ / ΑΝΔΡΙΚΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ

Μαλλιά κυματιστά, ανάλαφρες μπούκλες, ρομαντικοί κότσοι, όποια κι αν είναι η επιλογή, το μόνο σίγουρο είναι ότι, εμπιστευόμενες το κομμωτήριο KONSTANTINOS HAIR STYLE θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σας… εμφάνιση!

Προϊοντα Κομμωτηρίου - Αισθητικής -Ονυχοπλαστικής - Εξοπλισμός

Η πολυετής επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του κομμωτηρίου είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέει στον επαγγελματία κομμωτή αλλά και στον ιδιώτη πελάτη.

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ - ΑΝΔΡΙΚΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ - ΠΑΙΔΙΚΕΣ

Στο κομμωτήριο η κυρία Μαρία Θυμή με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει θα βρει για εσάς λύσεις και στυλ που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας.

Υψηλή κομμωτική σε ένα φιλικό και υπερσύγχρονο περιβάλλον με τιμές που θα σας εκπλήξουν

Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς, φροντίδας, περιποίησης προσώπου και μαλλιών για την γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί. Τα μαλλιά μας είναι η απόλυτη έκφραση της άποψης και της αισθητικής μας.

ΑΝΔΡΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ - ΠΑΙΔΙΚΟ

Πρωταρχικό ρόλο στην εμφάνισή μας, έχουν τα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπό μας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος γι’ αυτή τη μεταμόρφωση, από το να αφεθούμε στα «μαγικά» χέρια της Εύας Διαθέτει τη γνώση, την ικανότητα και την αισθητική, για να…

Προσωπική σχέση με τους πελάτες, Ανακαλύπτουμε τον χαρακτήρα τους, τις προσωπικές ιδιαιτεροτητές τους αλλά και αυτές της επαγγελματικής τους ζωής προσαρμόζοντας κάθε φορά κάτι καινούργιο.